03 فروردين 1401 20 شعبان 1443 - 11 : 11
کد خبر : ۳۱۴۱۹
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۹
هر ساله در آخرین روزهای ماه شعبان، اساتید، قاریان، حافظان و فعالان عرصه قرآنی کشور در محفل باشکوه انس با قرآن در محضر رهبر معظم انقلاب شرکت می‌کنند که امسال نیز این مراسم و دیدار روز یکشنبه همزمان با اولین روز ماه مبارک برگزار می‌شود.
عقیقمراسم دیدار سالیانه جامعه قرآنی کشور با مقام معظم رهبری، به عنوان جامع‌ترین محفل انس با قرآن کریم، هر ساله در طلیعه ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌‌شود.

این محفل امسال قبل از ساعت شش بعد از ظهر روز یکشنبه 8 تیر 93 مصادف با اول رمضان المبارک 1435 برگزار می‌شود و طبق اعلام شورای عالی قرآن، ورود مدعوین به حسینیه 2 ساعت قبل از آغاز مراسم شروع می‌شود.

درمحفل امسال، اساتید، قاریان، حافظان و گروه‌های هم‌خوانی قرآن و مدیحه‌سرایی، مبتهلین و دعاخوانان ممتاز کشور به اجرای برنامه خواهند پرداخت. بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز حسن ختام این جلسه نورانی خواهد بود.

مسئولیت هماهنگی برنامه، انتخاب مجریان و دعوت از مدعوین به عهده شورای عالی قرآن بوده که از حدود 2 ماه قبل از این مراسم، تمهیدات لازم جهت برگزاری هرچه بهتر این محفل نورانی صورت می‌پذیرد.

امسال برای سومین سال متوالی، دیدار اساتید، قاریان و حافظان قرآن کریم با رهبر معظم انقلاب اسلامی به صورت زنده از شبکه رادیویی قرآن و شبکه قرآن و معارف سیما و همچنین پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی قرآن پخش خواهد شد.

میهمانان محفل انس با قرآن در محضر مقام معظم رهبری چگونه انتخاب می‌شوند؟

شورای عالی قرآن به عنوان مجری برگزاری این مراسم، سالانه مجاز است حدود 600 تا 650 نفر از جمع اساتید و معلمان قرآن، قراء و حفاظ ممتاز و گروهی از فعالان قرآنی کشور را برای حضور در این محفل دعوت کند.

ساز و کار دعوت بدین گونه است که به جز تهرانی‌ها که مستقیماً توسط شورا دعوت می‌شوند، در هر استان یک نفر از اساتید یا چهره‌های معتمد و موّجه قرآنی به عنوان رابط هماهنگ کننده، مأموریت می‌یابد تا در محدوده‌ی سهمیه‌ای که توسط شورای عالی قرآن تعیین می‌شود، تعدادی از قاریان، حافظان و قرآنیان استان را به شورا معرفی نماید تا برای دریافت کارت ورود به مراسم ایشان اقدام شود.

رابط شورا براساس سوابق و صلاحیت‌های قرآنی و با توجه به وضعیت حضور افراد در مراسم سنوات گذشته، به تعیین و معرفی ایشان مبادرت می‌کند که در این فرآیند، نظارت شورای عالی قرآن نیز جاری است.

واضح است که ظرفیت حداکثر 650 نفری، با این گستردگی عناصر قرآنی در کل کشور به ویژه برای استان‌هایی مثل تهران، خراسان رضوی و اصفهان، پاسخگو نیست.لذا شورای عالی قرآن بر آن است تا حجم قابل توجه قرآنیان تهرانی را با تعیین سهمیه سالانه تعدیل نموده، همچنین تعداد مدعوین مربوط به نهادها و دستگاه‌های قرآنی را که معمولاً فرصت‌های دیگری در طول سال جهت دیدار با رهبر معظم انقلاب برای ایشان مهیّاست، تقلیل داده تا عاشقان بیشتری توفیق حضور در این محفل نورانی را کسب کنند.

لازم به ذکر است پیش از شروع مراسم امسال، معظم له از نمایشگاه دست‌آوردهای سه مجموعه شورای عالی قرآن، مرکز طبع و نشر قرآن کریم و کمیته اعزام و دعوت از قاریان قرآن کریم بازدید خواهند نمود.

منبع:تسنیم
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: