19 ارديبهشت 1401 8 شوال 1443 - 58 : 18
کد خبر : ۳۰۷۸۳
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹
کارشناس دینی و مفسر قرآن گفت: گروه هایی از طلاب در استانهای مختلف در قالب ستاد تفسیر قرآن تشکیل شود.
عقیقحجت الاسلام و المسلمین«محسن قرائتی» در همایش مفسران قرآن کریم در اصفهان اظهار کرد: همانطور که قهرمانان رشته های علمی و ورزشی در کشور تعیین و به جامعه معرفی می شوند باید قهرمانان قرآنی نیز تعیین و به جامعه معرفی شوند.

وی با بیان اینکه مفسران برجسته قرآن باید به منظور اجرای برنامه های مناسب و کاربردی قرآن به صدا و سیما معرفی شوند، افزود: تفسیرهای قرآن کریم باید هر دو سال یکبار به روز شود.


** منبرها و روضه ها قرآنی شود

رییس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه قرآن مهجور مانده است، تصریح کرد: همه ابعاد زندگی ما و روضه ها و منبرها باید قرآنی باشد و خطبا از نقل قول ها خودداری کنند تا مردم از این راه با قرآن مانوس و از برکات آن بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه قرآن این قابلیت را دارد که از آن در علوم گوناگون استفاده شود، اظهار کرد: تاکنون نزدیک به 500 آیه، حدیث و روایت در باره اصول نقشه کشی ساختمان استخراج کرده ام.


** از قرآن در علوم مختلف استفاده شود

حجت الاسلام قرائتی با اشاره به اینکه کتابهای تخصصی آیات و روایات در علوم مختلف تحقیق، جمع آوری و تدوین شود، گفت: روحانیون برای جامعه مانند مادر برای فرزند هستند و باید مسائل مختلف را به شیوه ای صحیح و مناسب برای جامعه بیان کنند.

وی همچنین در باره علما و روحانیون عنوان کرد: روحانیون ما باید جوهر داشته باشند زیرا فردی که جوهر، جسارت و جرات داشته باشد مانند امام خمینی(ره) می تواند دنیا را تغییر دهد.


** حوزه های علمیه کشور متحول شود

این مفسر قرآن کریم بر ضرورت وجود ادبیات، علم و فقه در حوزه های علمیه تاکید کرد و گفت: حوزه های علمیه باید به بهترین شکل طلاب را تربیت کنند تا آنها بتوانند جامعه را دچار تحول اساسی و سازنده کنند.

وی تصریح کرد: خطبا و علما در منبرهای خود مواردی را بیان کنند که حلال مشکلات فردی و اجتماعی باشد.

وی با بیان اینکه طرح مسائل بدون مطالعه در منبرها نوعی خیانت به جامعه است، تاکید کرد: سخنرانی ها از طریق منبرها باید مفید، کوتاه و پرمحتوا و مطالب آنها برگرفته از قرآن کریم باشد.

** تنها پنج درصد مردم زکات می پردازند

حجت الاسلام قرائتی همچنین با اشاره به اینکه 280 میلیارد تومان زکات از مردم ایران جمع آوری شده است، تصریح کرد: تنها پنج درصد مردم کشور زکات پرداخت کرده اند در حالی که اگر این میزان به صددرصد افزایش یابد، فقیر در جامعه باقی نمی ماند.

این همایش با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان، جمعی از علما، مفسران، ائمه جماعات و خطباء اصفهان به منظور آشنایی با مبانی و سبک های تفسیر و اهتمام به امر تفسیر قرآن بویژه در ماه مبارک رمضان در سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد.

همچنین عضو شورای زکات کشور با اشاره به اهمیت زکات در کنار تمام واجبات دینی گفت: زکات در جامعه به درستی تبیین نشده است.

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در همایش استانی زکات، در اصفهان افزود: 22 واجب فراموش شده را شناسایی کرده ام که یکی از آنها زکات است.

وی تبیین این واجب دینی را وظیفه روحانیان خواند و گفت: روحانیان باید با تبلیغ چهره به چهره به تبیین تاثیر زکات در جامعه بپردازند.

وی با بیان تفاوت های فردی میان انسانها گفت: باید این تبلیغ برای افراد مختلف با شیوه های متفاوت صورت گیرد تا تاثیر گذار باشد.

همایش استانی زکات با حضور مودیان زکات و روحانیان و جمعی از مسوولان استان در محل مجتمع فرهنگی شیخ بهایی اصفهان برگزار شد.


منبع:ایرنا
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: