این نویسنده و پژوهشگر حوزه دین، درباره نحوه استفاده بهینه و مفید از سرمایه عمر گفت: نباید بگذاریم این سرمایه ارزشمند بدون فراگیری علم و دانش مفید و صحیح از بین برود. باید در زمان حیات به نزد عالمان و دانایان مطمئن برویم و به آنان گوش فرا دهیم تا حتی کلمهای هم شده از آنان بیاموزیم. در این مورد، آیات و روایات بسیاری موجود است، به خصوص از حضرت امام صادق(ع) که میفرمایند: «گوش فرا دادن و یاد گرفتن حتی کلمهای از یک عالم واقعی، از هزار سال عبادت برای من ارزشمندتر و مفیدتر است.«
وی همچنین روایتی از امام حسن عسگری(ع) نقل کرد که میفرماید: «هر کس کلمهای به مردم یاد داده باشد، خداوند هالهای از نور به او عطا خواهد کرد.» همچنین روایتی نقل شده از حضرت زهرا(س) که فرمود: «از پدرم شنیدهام هر کس کلمهای یاد بدهد، بابت آن مزدی میگیرد از جواهرات به اندازه زمین تا عرش.» روز قیامت از سوی منادین ندا خواهد رسید که ای کسانی که از این عالم چیزی یاد گرفتید، با او به بهشت بروید.
مدیرعامل مجموعه فرهنگی سرچشمه گفت: همه مبانی و مبادی اساسی معرفتی و حقایق عالم در قرآن عرضه شده است. مرحوم کلینی میفرماید: «خداوند تفسیر و تبیین و بیان هر چیزی را در قرآن کریم نازل کرده است؛ حتی قسم خورده شده به خود خداوند که هیچ چیزی را که بندگان و انسانها به آن نیاز دارند نمیتوانید بیابید که در قرآن وجود نداشته باشد.» روایتی دیگر هم در این خصوص موجود است که میفرماید: «در قرآن تمام موارد مورد نیاز انسان موجود است؛ اما درک ما ممکن است قادر به فهمیدن آن نباشد.» با دانستن و شنیدن این روایات متعدد درباره قرآن، حداقل کاری که از ما برمیآید تلاوت قرآن است. فضیلت بسیاری وجود دارد حتی اگر به صفحههای قرآن نگاه کنید. راز و سری درون این آیات وجود دارد که به هر شکل مانند خواندن، گوش دادن و یا حتی نگاه کردن به آیات شریفه میتوانید به آن فضیلت دست یابید.