23 مهر 1400 9 (ربیع الاول 1443 - 48 : 06
کد خبر : ۲۵۰۹۷
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵
تجمع عزاداران فاطمی در میدان هفت تیر با قرائت یک بیانیه پایان یافت
ما بر اساس رهنمودهای حضرت آقا به امور خودجوش فرهنگی خود با تمام توان و قوا ادامه می دهیم و معتقدیم بسط اجتماعات عاشورای فاطمی در سراسر کشور که محمل بصیرت افزایی جامعه اس
   گزارش تصویری مراسم

صدها نفر از عزادران فاطمی، ظهر روز شهادت حضرت صدیقه طاهره در میدان هفت تیر تجمع کردند و برای حضرا فاطمه عزاداری کردند. در این تجمع ابتدا حجت الاسلام صدیقی سخنرانی کرد و پس از آن حاج حسین سازور به ذکر مصائب پرداخت. 

در پایان این تجمع، بیاینه ای قرائت شد که با حاضران با فریاد تکبیر خود آن را تایید کردند.

متن بیانیه:

بسمه‌تعالی

بیانیه مرکز هیأت‌های عاشورای فاطمی
امسال امت ایران اسلامی با شروع نوروز و فاطمیه روبرو بود. این تقارن از یکسو موجب می شود تا از برکات فاطمی بیشتر بهره مند شویم و از سوی دیگر می‌توانیم خود را در شعاع تعالیم آن حضرت قرار دهیم. یکی از مهمتربن تعالیم آن حضرت اطاعت از امامت و ولایت بوده است، از این رو ضمن تاکید بر اطاعت و اجرای  فرامین حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه ای در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، توجه همگان را به نکات ذیل جلب می نماییم.

1/ ما معتقدیم تحقق شعار حماسه سیاسی در سال1392  بدلیل اعتقاد و ایمان راسخ ملت به اسلام، انقلاب و اطاعت از رهنمودهای حضرت آقا بوده که با مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و راهپیمایی عظیم 22 بهمن صورت گرفت. این در حالیست که عدم توفیق در شعار حماسه اقتصادی به دلیل فریب خوردن برخی مسئولان به وعده و وعیدهای آمریکای دروغگو در رفع تحریم ها طی مذاکرات هسته ای بوده است.

اکنون که نگاه اقتصادی معطوف به بیرون شکست خورده و تنها به 2/4 میلیارد دلار آن هم به طور قسطی از 130 میلیارد دلار بلوکه شده خود در غرب بیشتر دست نیافته ایم، باید همگان نگاه اقتصادی را معطوف به ظرفیت های داخلی بنماییم. خصوصا اینکه سیاستهای اقتصاد مقاومتی تصویب و  از سوی حضرت آقا ابلاغ شده است.

بر همین اساس از مسئولین می خواهیم اجازه ندهند اقتصاد مقاومتی تبدیل به اقتصاد ریاضتی شود زیرا برخی فقط دنبال کاهش و یا حذف یارانه ها و یا افزایش مالیات ارزش افزوده از 3 به 8 درصد می‌باشند. ما از سوی دیگر از مسئولین می خواهیم اجازه ندهند اقتصاد مقاومتی تبدیل به اقتصاد آزاد شود، زیرا برخی فقط به دنبال رشد اقتصادی و رشد تولید ناخالص ملی بدون توجه به عدالت اقتصادی و اجتماعی هستند. مسئولین بدانند ظرفیت های داخلی از جمله نیروی انسانی از عوامل اصلی عزم ملی اند و مسئولین را حداقل در افزایش تولید داخلی، کاهش مصرف گرایی، بالابردن بهره بری و مصرف تولیدات داخلی یاری می نمایند. البته مسئولین باید مقابله با فساد و اسراف زدایی را از خود شروع کنند.

2/  اولویت فرهنگ به اقتصاد در این است که برای هریک از عوامل اقتصادی و حتی عناصر اجتماعی نیاز به باز تولید هنجارها و ارزش های  فرهنگی خاص آن را داریم که باید مورد توجه مسئولین قرار بگیرد.

3/ ما از دستگاه‌های رسمی فرهنگی، اطلاعاتی و امنیتی می خواهیم جلوی تخریب فرهنگی را بگیرند زیرا  رسانه های تبلیغی بیگانه و رسانه های همسو با آنان در داخل تلاش دارند به جای عزم راسخ ملی، تردید را در مردم ترویج کنند و به جای احساس عزت و اعتماد بنفس، احساس حقارت در مردم را تزریق نمایند و به جای ایمان راسخ، شبهه افکنی و بی اعتقادی را دامن زنند. به جای کار تلاش و همت بلند ، لذت جویی و شهوت رانی را گسترش دهند. از این رو دولت فکر نکند بر اساس شعار خصوصی سازی فرهنگ که در تبلیغات انتخاباتی سر داده است می تواند  وظایف دفاعی و ایجابی خود را کنار بگذارد. مسئولین بدانند تخریب فرهنگی خط قرمز ماست.

4/ ما از عملکرد شهید خلیلی‌ها در اجرای امر به معروف، نهی از منکر و دفاع از نوامیس مردم حمایت می کنیم و راه آنها را نصب العین خود قرار می دهیم و اجازه نخواهیم داد تحت عنوان آزادی، فساد و فحشا حاکم شود. از این رو به روشنفکران غربی تاکید داریم که آزادی در ایران مانند همه کشورها دارای ضابطه است و ما اجازه نمی دهیم تحت عناوینی مثل تساهل و تسامح و یا تحمل مخالف ، دیدگاه‌های غربی را به جامعه تزریق نمایند. ما در غرب مشاهده کرده ایم که نسل کشی در بوسنی، ضرب و شتم و حتی کشتن یک زن محجبه و یا آتش زدن افراد غیر هموطن در نهایت سبوعیت انجام می شود.

مسئولین نیز بدانند آزادی در همه جای دنیا دارای خط قرمز دارد،چنانچه خط قرمز تردید در هلوکاست، محاکمه و زندان است. بر همین اساس نباید اجازه دهند برخی با پول مردم و با سو استفاده از هنر، نشریه و سینما بخواهند در باور ها و ایمان مردم رخنه و خدشه وارد کنند. در غیر این صورت ما طبق بند میم وصیت نامه حضرت امام به وظیفه خود عمل خواهیم کرد.

5/ ما معتقدیم مدیریت جهادی در اقتصاد و فرهنگ نیاز اصلی جامعه کنونی ماست از این رو مدیران باید ولایت مدار، ساده زیست، مردمی ،انقلابی و با روحیه ای استکبار ستیز باشند تا از یک طرف بتوانند عزم ملی یعنی همکاری مردم و مسئولین را سازماندهی کنند و از طرف دیگر هراسی از دشمن نداشته  و مرزبندی صریح خود را با جبهه دشمن حفظ کنند. مسئولین بدانند ما دشمن را بطور دائم رصد خواهیم کرد.

ما معتقدیم اگر مدیریت جهادی در کشور حاکم بود با هیأت‌ پارلمانی اروپا که با گستاخی تمام با محکومان فتنه ملاقات کردند، برخورد می نمود و آنها را از کشور اخراج می کرد تا امروز شاهد قطعنامه وقیحانه اتحادیه اروپا و اتهام به  جمهوری اسلامی ایران برای نقض حقوق بشر و در خواست تاسیس دفتر نماینده جاسوسی پارلمان اروپا در تهران نمی بودیم.

6/ ما بر اساس رهنمودهای حضرت آقا به امور خودجوش فرهنگی خود با تمام توان و قوا ادامه می دهیم و معتقدیم بسط اجتماعات عاشورای فاطمی در سراسر کشور که محمل بصیرت افزایی جامعه است بر همین اساس رخ داده است. ما علاوه بر تداوم اینگونه فعالیت ها مخالفت خود را با هرگونه سکولاریزه شدن تجمعات مذهبی و فعالیت های آموزشی و فرهنگی، ابراز می داریم.


گزیده ای از سخنان حجت الاسلام صدیقی:

* حضرت صدیقه طاهره تا جان داشت به مسجد رفت، خطبه خواند، مناظره کرد، آن ها را افشا کرد، چهره منافقان را بر ملا کرد، و از همه شرائطش برای حفظ دین و ولایت مایه گذاشت.

* این روز ها دیگر از پا افتاده بود. دیگر قدرت دفاعی و آمدن به صحنه نداشت. اما خانه خود را سنگر قرار داد. آنجا زنان و مهاجران انصار دورش جمع می شدند و آن سخنان بلیغ را در افشاگری و در تثبیت ولایت و لزوم ضرورت لازم اسلامی بیان کردند.
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: