05 شهريور 1401 30 محرم 1444 - 13 : 03
کد خبر : ۲۳۵۳۶
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۴
حسین برزگر جوان نقده‌ای است که ۷ ماهه حافظ کل قرآن شده است، او ضمن اشاره به وجود اخلاص در مدارس شبانه‌روزی حفظ قرآن مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) می‌گوید: این مؤسسه توان محقق کردن مطالبه رهبری را دارد.

عقیق: مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن کریم «امام‌رضا(ع)» سال گذشته توسط مؤسسه قرآنی بیت‌الأحزان حضرت «زهرا(س)» در شهرستان مراغه راه‌اندازی شد و این مدرسه از تیر‌ماه 1392 اولین دوره حفظ یکساله خود را با حضور 25 داوطلب آغاز کرد.

یکی از داوطلبان حفظ یکساله قرآن کریم «حسین برزگر» اهل شهرستان نقده است، وی با حضور در مدرسه شبانه‌روزی «امام‌رضا(ع)» حفظ قرآن کریم را آغاز کرد اما به دلیل استعداد و پشتکار فراوان در مدت 7 ماه موفق به حفظ کل قرآن کریم شد.

به منظور آشنایی بیشتر با این حافظ مستعد قرآن کریم دقایقی را با وی به گفت‌وگو نشستیم. 

خود را معرفی کنید

»حسین برزگر»، متولد 1375، شهرستان نقده، مجرد و در حال حاضر مشغول تحصیل در حوزه علمیه «امام‌صادق(ع)» شهرستان نقده هستم.

چه شد تصمیم به حفظ قرآن گرفتید؟

تبلیغات مؤسسه بیت‌الأحزان را در حوزه علمیه دیدم و به علت علاقه‌ای که به حفظ قرآن کریم داشتم، تصمیم گرفتم با ورود به مدرسه شبانه‌روزی به حفظ قرآن بپردازم.

چرا حفظ قرآن را انتخاب کردید آیا تحصیل در حوزه علمیه کافی نبود؟

قرآن یک کتاب آسمانی است، در هر زمان که بخواهی می‌توانی از معلومات آن در زندگی استفاده کنی. من هم تصمیم گرفتم قرآن کریم که نسخه شفابخش زندگی است را در قلب خود داشته باشم تا شاید بتوانم شکر گوشه‌ای از نعمت‌های خداوند را به جای آورم.

تحصیلات حوزوی را چه کردید؟

موقتاً یک سال مرخصی گرفتم و تیرماه 92 وارد مدرسه شبانه‌روزی «امام رضا(ع)» شهرستان مراغه شدم، البته دوره‌های مدارس شبانه‌روزی یک‌ساله است، اما به لطف خدا موفق شدم ظرف مدت 7 ماه حافظ کل قرآن شوم.

الان چه کار می‌کنید؟

تصمیم دارم به حفظ احادیث نهج‌البلاغه و احادیث ائمه بپردازم، البته این کار را در کنار تحصیلات حوزی انجام خواهم داد.

چه شد به حوزه علمیه رفتید؟

پس از پایان تحصیلات در مقطع راهنمایی قصد داشتم بورسیه دانشگاه افسری شوم، اما با کمی تفکر و به دلیل علاقه‌ای که به علما و علوم دینی داشتم حوزه علمیه را انتخاب کردم.

خانواده با رفتن شما به حوزه علمیه مخالفتی نداشت؟

خانواده همواره مشوق من بودند و همراهی آنها به من روحیه می‌داد، البته اساتید و مدیریت حوزه علمیه هم همواره مرا تشویق می‌کردند و نقش آنها هم در موفقیت من کمتر از خانواده نیست.

در خانواده به جز شما حافظ قرآن دیگری وجود دارد؟

در خانواده، من تنها حافظ قرآن هستم و شاید در شهرستان نقده هم تعداد انگشت‌شماری حافظ قرآن وجود داشته باشد. البته من خانواده و اقوام و دوستان را به حفظ قرآن تشویق می‌کنم و 15 نفر از دوستان با توصیه من قصد دارند سال آینده در مدارس شبانه‌روزی نام‌نویسی کنند .

قصد ازدواج ندارید؟

فعلاً نه، اما در آینده اگر بخواهم ازدواج کنم، یکی از معیارهایم این است که همسرم حافظ قرآن باشد، زیرا یک حافظ قرآن باید مراقبت‌های ویژه‌ای داشته باشد و این امر در رسیدن انسان به کمال و تربیت فرزندان صالح بسیار مؤثر است.

کمی از مدرسه شبانه‌روزی «امام‌رضا(ع)» بگویید.

امسال اولین دوره مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن کریم «امام رضا(ع)» برگزار شد و در ابتدای کار 25 نفر کار خود را در دوره آزمایشی آغاز کردند که 5 نفر در دوره آزمایشی قبول نشدند و مجدداً 5 نفر دیگر به جمع ما اضافه شدند و اکنون هم بچه‌ها فکر می‌کنم تا حدود جزء 18 قرآن کریم را حفظ شده باشند، البته چند نفر از بچه‌ها نتوانستند کار را ادامه دهند و در اواسط راه انصراف دادند.

تأسیس این مدرسه کار خدا پسندانه‌ای است زیرا جوانان به راحتی می‌توانند به حفظ قرآن کریم و همه شرایط و امکانات هم برای آنان فراهم است.

برنامه شما برای آینده چیست؟

هدف من از تحصیل در حوزه کسب علم و معرفت است و می‌خواهم در آینده تحصیلات حوزوی را در زمینه روانشناسی ادامه دهم و مجتهد شوم.

قصد شرکت در مسابقات را دارید؟

فعلاً قصد شرکت در مسابقات را ندارم و می‌خواهم یادگیری تفسیر موضوعی آیات قرآن به همراه حفظ نهج‌البلاغه را آغاز کنم، البته شاید در آینده و با تقویت محفوظات در مسابقات هم حضور یافتم.

شرایط کنونی حفظ قرآن در کشور چگونه است؟ و به نظر شما آیا با وضع موجود، خواست مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم محقق می‌شود؟

با توجه به وجود مؤسساتی مانند بیت‌الاحزان که سالانه بیش از 200 حافظ قرآن تربیت می‌کنند و به شرط کمک و حمایت‌های مسئولان و خیران از مؤسساتی مانند بیت‌الاحزان می‌توان در سال‌های آینده به تحقق تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم امیدوار بود، زیرا هنگامی در سال مثلاً 200 حافظ کل قرآن تربیت شود، هرکدام از این افراد می‌توانند در سال بعد یک مربی حفظ باشند و چند حافظ قرآن تربیت کنند.

البته این امر در صورتی محقق می‌شود که مسئولان کشور حمایت کنند و برای حفاظ فعلی امکانات، کلاس و تجهیزات مورد نیاز را فراهم کنند و با جذب آنان در راستای تربیت حافظان قرآن کریم گام بردارند. در این صورت می‌توان امیدوار بود که طی سال‌های آینده خواست مقام معظم رهبری محقق شود.

نظرتان درباره مؤسسه بیت‌الأحزان چیست؟

در این مؤسسه اخلاص به معنای واقعی کلمه درک می‌شود. مسئولان و اساتید این مؤسسه به معنای واقعی دارای اخلاق قرآنی هستند و قرآن‌آموزان این مؤسسه در کنار حفظ قرآن از نظر اخلاق و معنویات هم بسیار رشد می‌کنند. حجت‌الاسلام «علیرضا شاهسونی» از خادمان قرآن کریم است که خود و زندگی‌اش را وقف قرآن کریم کرده است، من هم دست وی را می‌بوسم و از این زحمت و تلاش وی تشکر می‌کنم.

چه توصیه‌ای به مردم و مسئولان دارید؟

اگر مسئولان می‌خواهند تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم محقق شود باید با برنامه‌ریزی بهتر و حمایت از مؤسسات مردمی که در زمینه تربیت حافظان قرآن موفق بوده‌اند، کار را پیش ببرند، در این صورت می‌توان امیدوار بود که امر تربیت 10 میلیون حافظ محقق شود.

مردم عزیز هم می‌توانند با کمک به کسانی که در امر تربیت حافظان قرآن فعال هستند در تحقق تربیت 10 میلیون حافظ سهیم باشند و خیر دنیا و آخرت را ببرند.

در پایان حرف دیگری دارید؟

در پایان از اساتید مدرسه شبانه‌روزی، آقایان «حامد علی‌مرادی» و «غلامرضا نادری» به همراه آقای انوری مدیریت مؤسسه بیت‌الأحزان شمال غرب تشکر می‌کنم که در حافظ شدن من نقش ویژه‌ای داشتند و دست همه آنها را صمیمانه می‌بوسم.


 منبع:فارس

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: