08 فروردين 1402 7 رمضان 1444 - 19 : 03
کد خبر : ۲۰۹۴۰
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۶
رازی طبیبی حاذق و پزشکی عالی‌قدر بود و در زمان خود شهرت به‌سزایی داشت و از زمره پزشکانی است که در شیوه درمانی‌اش اهمیت زیادی برای تغذیه و غذا قائل بود.

عقیق: هضم غذا به بهترین نحو در بدن عامل جلوگیری از بیماری هاست و ورزش کردن و پرهیز‌های غذایی و مصرف نکردن دارو، راز سلامتی به شمار می‌‌آید.
بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف گوشت از نظر رازی حد و حدودی دارد و مصرف بیش از اندازه آن باعث آسیب رساندن به بدن می‌شود و به جای آن باید اهمیت زیادی به گندم و و سایر حبوبات در رژیم غذایی داد.
گفتنی است، رازی نخستین پزشکی است که برخی از شعبه‌های اعصاب را در سر و گردن شناخته و راز سلامتی آن‌ها را مصرف نکردن بیش از اندازه گوشت دانسته است و معتقد است مصرف کردن مایعات زیاد باعث آرامش سلول‌های بدن می‌شود.
نتایج مطالعات نشان می‌دهد، محدود کردن مصرف گوشت و مصرف فراوان حبوبات و مایعات راز سلامتی بدن به شمار می‌‌آید.


منبع:باشگاه خبرنگاران

211008

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: