مدیر عامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور اظهار داشت: ما در یک برهه زمانی به این نتیجه رسیدیم که عدم دریافت آموزشهای لازم از سوی مؤسسات مانع از پیشرفت آنها است؛ لذا تصمیم گرفتیم، با احترام به همه فعالیتهایی که قبلاً صورت گرفته، برنامههایی همچون این دوره را طراحی کنیم، چراکه ما با اهداف یک جامعه آرمانی اسلامی فاصله بسیاری داریم. دوره مهارتافزایی مدیران قرآنی بیش از یک سال است که مصوب و هماهنگیها و برنامهریزیهای مربوط به آن به طور دقیق و کارشناسانه بررسی شده است. از آنجایی که یکی از اهداف اتحادیه، ارتقای توأمان دانش کمی و کیفی مدیران قرآنی مؤسسات مردمنهاد است، این دوره را طراحی کردیم تا بتوانیم پاسخگوی نیاز جامعه قرآنی در امر آموزش باشیم.
وی ادامه داد: در شرایطی که ما به دنبال همافزایی بیشتر مؤسسات با هم هستیم، برگزاری چنین دورههای باعث افزایش دانش و مهارت مدیران، آشنایی آنها با فعالیت دیگر مؤسسات و ایجاد فضایی برای تبادل آراء خواهد بود. نیاز امروز جامعهی قرآنی این است که با علم روز دنیا آشنا باشد و شیوههای نوین آموزش را به کار ببرد. این در حالی است که ما همچنان در برخی مؤسسات میبینیم که از شیوههای سنتی برای آموزش استفاده میکنند.
محمدی با بیان اینکه از این دوره استقبال بسیار خوب و فراتر از حد انتظار صورت گرفته است، توضیح داد: این استقبال تا حدی بود که ما دوره را برای 400 نفر طراحی کرده بودیم و تا بدین لحظه 723 نفر ثبت نام کردهاند؛ لذا با توجه به این موضوع مجبور به پالایش و انتخاب هستیم؛ لذا مناطق محروم و مرزی کشور مثل سیستان و بلوچستان را در الویت قرار دادیم و به ترتیب این 400 نفر را انتخاب خواهیم کرد. محل برگزاری این دوره در مجتمع یاوران مهدی، جنب مسجد مقدس جمکران در شهر قم خواهد بود.
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور با توضیح ظرفیتهای بالای مؤسسات گفت: ما بنا بر نیاز مؤسسات دورههای آموزشی را طراحی میکنیم. مثلاً در سال 91 احساس کردیم مؤسسات در انتقال اخبار خود به جامعهی قرانی دچار مشکل میشوند لذا تصمیم گرفتیم دوره خبرنگاری برگزار کنیم و به این ترتیب 60 خبرنگار قرآنی به مؤسسات تزریق شدند و هماکنون نیز در حال فعالیت هستند. مدیران افسران جبهه فرهنگی هستند لذا باید حمایتهای هدفمندی در این خصوص صورت بگیرد.
منبع:تسنیم