23 مهر 1400 9 (ربیع الاول 1443 - 22 : 07
کد خبر : ۱۹۹۴۵
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۱
اين ختم، علاوه بر آنکه آسان است، براي رفع هر حاجتي خوب، مؤثر و مجرّب مي‌باشد.

عقیق: حضرت آیت الله مظاهری امام زمان«ارواحنا‌فداه» را واسطۀ فيض در زمان حاضر خواند

متن سخنان این فقیه واستا اخلاق بدین شرح است :

بر اساس روايات فراوان و نيز طبق تصريح زيارت جامعه که بهترين و صحيح ترينِ زيارات است، واسطۀ فيض عالم، امام زمان«ارواحنا‌فداه» هستند. گرچه همۀ چهارده معصوم(ع) واسطۀ فيض‌اند، اما در زمان ما، واسطۀ فيض عالم، امام زمان«ارواحنا‌فداه» هستند.

يکي از علماي بزرگ، در زمان قديم  در تخت فولاد خدمت امام زمان«ارواحنا‌فداه» رسيده بود و از آن حضرت درخواست «علم اکسير»کرده بود. در حالي که ياد گرفتن علوم غريبه حرام است و گفت و شنود و تعليم و تعلّمش نيز حرام است. آن حضرت به او فرموده بودند: علوم غريبه به تو چه ربطي دارد؟ من به جاي آن ختمي به تو ياد مي‌دهم که بهتر از اکسير است. بعد فرموده بودند: به پنج تن و امام زمان«ارواحنا‌فداه» توسّل پيدا کن و در توسّل‌ هايت بگو:

»يا محمّد يا علي يا فاطمه يا حسن يا حسين، ‌يا صاحب الزمان ادرکني و لا تهلکني«. 

آن عالم نقل مي‌کند: وقتي حضرت فرمودند:«ادرکني»، به ذهنم خطور کرد که بايد بفرمايند:«ادرکوني»، يعني براي درخواست کمک از پنج نور مقدّس، بايد فعل جمع به کار ببريم، پس چرا ايشان فعل مفرد به کار برده و مي‌فرمايند: «ادرکني و لاتهلکني»؟! وقتي چنين تصوّري کردم، امام زمان تبسّم کردند و فرمودند: همين است که گفتم. براي اينکه واسطۀ فيض اين عالم، فعلاً من هستم. 

يعني اگر در زمان حاضر توسّلي به پيغمبراکرم(ص) يا ساير حضرات معصومين(ع) بشود، فيض الهي به واسطۀ وجود مقدّس امام زمان(عج) به بندگان مي‌رسد:

»بِكُمْ فَتَحَ اللَّهُ وَ بِكُمْ يَخْتِمُ وَ بِكُمْ يُنَزِّلُ الْغَيْثَ وَ بِكُمْ يُمْسِكُ السَّماءَ أَنْ تَقَعَ عَلَى الْأَرْضِ إِلَّا بِإِذْنِهِ وَ بِكُمْ يُنَفِّسُ الْهَمَّ وَ يَكْشِفُ الضُّر» 

از همه به خصوص جوانان تقاضا دارم که با اين ختم، به امام زمان متوسّل شويد و اين ختم را زياد بخوانيد. همۀ افراد، حتي کساني که ‌سواد و تحصيلات کافي ندارند هم مي‌توانند اين ختم را بخوانند و به پنج تن آل عبا و امام زمان متوسّل شوند: «يا محمّد،‌ يا علي، يا فاطمه، يا حسن، يا حسين، يا صاحب الزمان أدرکني و لا تهلکني«. 

اين ختم، علاوه بر آنکه آسان است، براي رفع هر حاجتي خوب، مؤثر و مجرّب مي‌باشد.

 

منبع:شفقنا
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: