18 مرداد 1401 12 محرم 1444 - 00 : 16
کد خبر : ۱۹۶۶۵
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۴
جمعی از نخبگان و فعالان قرآنی منطقه ۱۵ تهران، با حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی دیدار کردند.

عقیق: «محسن طلایی» مدیر روابط عمومی دارالقرآن مسجد امام جعفر صادق(ع) گفت: جمعی از نخبگان و فعالان قرآنی منطقه15، با حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی دیدار کردند.
در ابتدای این دیدار صمیمانه، آیاتی از قرآن کریم تلاوت شد سپس آقای«قاسم مالکی» مدرس دانشگاه و مسئول شورای قرآنی منطقه 15، با بیان خاطراتی از سال 1378 که در جلسات تفسیر قرآن کریم حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی صبحهای جمعه در مسجد اعظم قم بر گزار می شد. گزارشی از برنامه ها و فعالیتهای قرآنی منطقه 15 ارائه نمود. پس از آن نیز حضرت آیت الله العظمى جوادی آملی بیاناتى ایراد فرمودند که خلاصه اى از آن به شرح زیر است.
معظم له پس از خوش آمد گویى به حضار کلام خود را با این فراز از قرآن کریم «و ما هو الا ذکر للعالمین» شروع نمودند و بعد از آن راجع به جهانی بودن زبان قرآن و همه گیر بودن آیات الهی تصریح کردند:
قرآن کریم کتاب هدایت همه انسانها در همه دوره های زمانی می باشد. نور هدایت قرآن تا آن جا که مرز بشریت و عقل و خرد آن قابل فهم است مى تابد: «و ما هى الا ذکرى للبشر»، «و ما هو الا ذکر للعالمین» و اختصاصى به عصرى یا اقلیمى مخصوص و یا نژادى ویژه ندارد.
قرآن کلید باب گنج الهی و آینه دار عالم وحى است. از آنجائیکه قرآن کریم کتابى است که براى هدایت همگان و از نظر وسعت حوزه معرفتی جهان شمول است ، باید از دو ویژگى برخوردار باشد:
اول اینکه به زبانى جهانى سخن بگوید تا همگان از معارف آن بهره مند باشند و هیچ کس بهانه نارسایى زبان و بیگانگى با فرهنگ آن را مشکلی در راه خود نبیند و از پیمودن راه و صراط سعادت بخش آن باز نایستد.
دوم اینکه محتوایش براى همگان مفید و سودمند بوده و احدى از آن بى نیاز نباشد؛ همانند آبى که عامل حیات همه زندگان است و هیچ موجود زنده اى از آن بى نیاز نیست .
جهانى بودن زبان قرآن کریم و اشتراک فرهنگ آن، در وجود فطرت خداجوی چهره اشخاصی همچون سلمان فارسى، بلال حبشى، اویس قرنى و عمار و ابوذر در ساحت قدس پیامبر بزرگ اسلام حضرت محمد بن عبدالله(ص) متجلى است؛ زیرا در پیشگاه وحى و رسالت که ظهور تام وحدت خداى سبحان است، کثرت و تعدد زبان، نژاد، اقلیم، عادات و آداب و دیگر عوامل گوناگون بیرونى مقهور اتحاد فطرت درونى که بر گرفته از الطاف الهی است سر چشمه گرفته و همواره در راه فهم و اداراک نظام هستی پیرامون خود اهتمام می ورزیدند.
حضرت آیت الله العظمى جوادی آملی در پایان بیانات خود فرمودند: اگر همگان در راه رضای خدا حرکت کنیم و فقط رضای خدا و شادی خاطر حضرت ولی عصر(عج) را مد نظر قرار دهیم،‌ به طور حتم موفق خواهیم بود.
شایان ذکر است در پایان این دیدار صمیمانه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی از برخی نخبگان قرآنی منطقه 15 همچون آقایان «قاسم مالکی، عباس دشتی، جواد احمدی، محمد صادقی، حسین مومنی «در زمینه تعلیم و آموزش قرآن کریم و به خاطر تلاش صادقانه در امر نشر و ترویج فرهنگ مفاهیم بلند قرآن کریم تقدیر بعمل آوردند.


منبع:شبستان

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: