19 اسفند 1400 7 شعبان 1443 - 17 : 14
کد خبر : ۱۳۸۷
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۱
دو تن از مراجع تقلید با حضور در محل کارگاه ضریح امام حسین (ع) ضمن زیارت آن از نزدیک در جریان ساخت آن قرار گرفتند.
آیت الله العظمی سید عبدالکریم موسوی اردبیلی شامگاه یکشنبه در بازدید از ضریح جدید امام حسین (ع) در محل کارگاه ساخت ضریح در مدرسه علمیه معصومیه قم در سخنانی اظهار داشت: بسیار خوشحال و خرسند هستیم که ضریح جدید مطهر امام حسین(ع) در شهر مقدس قم ساخته و آماده شده است.

وی از تلاش‌های همه دست اندرکاران ساخت ضریح مطهر به خصوص هیئت امناء ساخت ضریح امام حسین(ع) تقدیرکرد و افزود: اجر همه کسانی که در این امر مهم که از افتخارات شیعه به حساب می‌رود در نزد پروردگار مأجور خواهد ماند.

آیت الله العظمی علوی گرگانی نیز در بازدید خود از ضریح مطهر امام حسین(ع) با بیان اینکه ارادت ما به اباعبدالله الحسین(ع) از عنایات و به برکت هدایت‌های اهل بیت(ع) است، افزود: امیدواریم این حرکت بزرگی که صورت گرفته به عنوان نمونه و الگو برای رسیدن اهداف بزرگ‌تر باشد.

 وی با تقدیر از همه کسانی که در راستای اجرای این امر مهم تلاش کردند، افزود: امیدواریم به برکت وجود سیدالشهداء نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره پا بر جا و برقرار و شاهد ذلت دنیای کفر باشیم.

عصر روز گذشته همچنین آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه کشور و همچنین آیت الله مرتضی مقتدایی عضو شورای عالی حوزه، حجت الاسلام سید محمد سعیدی امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس فاطمه معصومه(س) با حضور در مدرسه معصومیه، ضریح جدید مطهر امام حسین(ع) را زیارت کردند.

استفاده از بهترین وسایل و امکانات در ساخت ضریح

سخنگوی هیئت امنای ساخت ضریح مطهر امام حسین‌(ع) در ابتدای این دیدار‌ها با اشاره به مشخصات ضریح مطهر و چگونگی ساخت آن ابراز داشت: مراجع تقلید در این راستا تاکید داشتند که در ساخت ضریح صرفه جویی نباید کرد و بهترین و سایل و امکانات را باید به کار برد.

حجت الاسلام سید علیرضا تکیه‌ای عنوان کرد: هنرمندان برجسته کشور تحت سر پرستی استاد فرشچیان این اثر منحصر به فرد را خلق کردند و خطوط به کار رفته در ضریح نیز اثر استاد موحد از خطاطان بنام جهان اسلام است.



وی با بیان اینکه در ساخت ضریح مطهر امام حسین(ع) از مهندسانی در عرصه‌های مختلف استفاده شده است، افزود: برای طراحی سازه ضریح از مهندسان مختلف در رشته‌های عمران، معماری، مکانیک، شیمی و متالوژی استفاده شده است.

تکیه‌ای، هزینه ساخت ضریح مطهر امام حسین(ع) را 14 میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: از این مبلغ پنج میلیارد و 800 میلیون تومان پول نقد و ما بقی نیز طلا‌ها و جواهرات اهدایی بوده است.
 

منبع: خبرگزاری مهر
/211001
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: