در دوره هارون الرشيد، كنار مزار امام حسين «ع» درخت سدري وجود داشت كه هم نشانهاي براي زائران و مسافران بود و هم سايهباني براي آنها. هر كسي مي خواست آدرس بارگاه امام حسين را بدهد از دور به آن درخت اشاره مي كرد و مي گفت بايستي به آنجا بروي. اما دشمنان اهل بيت(ع) براي از بين بردن آثار و نشانه هاي بارگاه اباعبدالله(ع) دستور به بريدن آن درخت دادند.
عقیق: حجتالاسلام شهيدي، مسئول امور روحانيون و فرهنگي بعثه به علت نام گذاري خيابان كنار حرم امام حسين(ع) به «سدره» پرداخت.
وي در اين باره گفت: در دوره هارون الرشيد، كنار مزار امام حسين «ع» درخت سدري وجود داشت كه هم نشانهاي براي زائران و مسافران بود و هم سايهباني براي آنها. هر كسي مي خواست آدرس بارگاه امام حسين را بدهد از دور به آن درخت اشاره مي كرد و مي گفت بايستي به آنجا بروي. اما دشمنان اهل بيت (ع) براي از بين بردن آثار و نشانه هاي بارگاه اباعبدالله (ع) دستور به بريدن آن درخت دادند.
حجت الاسلام شهيدي در ادامه خاطر نشان كرد: در حديثي هم از پيامبر نقل شده است كه سه بار فرمود: «لعن الله قاطع السدرة». خداوند لعنت كند قطع كننده درخت سدر را. تا زمان هارون الرشيد مردم نميدانستند معناي اين حديث چيست و به چه جنايتي اشاره دارد. جرير بن عبد الحميد از مردي از اهل عراق كه آمده بود، پرسيد، چه خبر؟ وقتي او خبر تخريب قبر امام و قطع درخت سدر را گفت، جرير دستانش را بلند كرد و گفت: اللهاكبر!حديثي از پيامبر روايت شده كه قطع كننده سدر را لعن نموده است، ولي تا امروز معنايش را نميفهميديم. قصد او تغيير موضع قبر حسين «ع» است تا مردم ندانند قبرش كجاست.