22 آذر 1400 9 جمادی الاول 1443 - 00 : 01
کد خبر : ۱۱۸۵۵۰
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲
سامانه «کوثر» به عنوان سامانه جامع اطلاع‌رسانی معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی رونمایی شد.

عقیق:این سامانه به نشانی kouthar.razavi.ir علاوه بر اطلاع‌رسانی دقیق درباره برنامه‌های روزانه فرهنگی تبلیغی حرم مطهر رضوی، امکان ارائه درخواست فعالیت فرهنگی توسط متقاضیان را فراهم ساخته و با توسعه آن، فرصت مشارکت افراد و تشکل‌های مردمی در اجرای برنامه‌های حرم مطهر ایجاد خواهد شد.

سامانه کوثر همچنین در فازهای بعد، خدماتی همچون نظارت و ارزیابی برنامه‌های فرهنگی، برنامه‌ریزی گروه‌های زیارتی، ثبت‌نام انجام عقد زوجین در رواق شیخ طوسی و... را به مخاطبان ارائه می‌دهد.

حرم مطهر در خط مقدم جهاد فرهنگی است

محمدمهدی برادران، مدیر عالی حرم مطهر رضوی در مراسم رونمایی این سامانه گفت: در شرایطی که دشمنان ما همه توان خود را برای تهاجم فرهنگی به کار گرفته اند، حرم مطهر رضوی در خط مقدم جهاد فرهنگی است و تلاش می کند با ارائه برنامه های متنوع، زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) را به سلاح دانش و ایمان مجهز کند و بینش و آگاهی آنها را ارتقا دهد.

وی تصریح کرد: دشمنان ما همواره برای پیشبرد اهداف خود از فناوری‌های نوین استفاده می‌کنند و اگر ما بخواهیم بدون مجهز شدن به ابزار لازم، به این جنگ تمام عیار برویم، وظیفه خود را به درستی اجرا نکرده‌ایم و از همین رو اقداماتی از این دست یک ضرورت و اجبار است.

نباید از فرصت فضای مجازی غافل شد

برادران تصریح کرد: استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و ارائه خدمات در بستر مجازی از اهمیت بسیاری برخوردار است و نباید از این فرصت غفلت کرد.

وی افزود: سامانه «کوثر» یکی از ابتکارات خوب در این حوزه است که به همت معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی راه‌اندازی شده است و می‌تواند آثار و برکات فراوانی برای مجموعه فعالیت در حرم مطهر رضوی و خدمت‌رسانی فرهنگی و تبلیغی به زائران داشته باشد.

لزوم ایجاد بستر تعامل با مخاطبان برنامه‌های حرم

مدیر عالی حرم مطهر رضوی با تاکید بر ضرورت ارتقاء امکانات و خدمات این حوزه افزود: رونمایی از سامانه‌ای مانند کوثر، آغاز راه است و ما باید به سمت هوشمند کردن و تعاملی کردن آن حرکت کنیم تا مخاطبان بتوانند در مورد خدمات فرهنگی و تبلیغی حرم اعم از برنامه‌ها، مراسم، سخنرانی‌ها، مداحی‌های و.... نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دهند و این تعامل دو سویه زمینه ارتقای کیفیت فعالیت ها و متناسب سازی آن با نیاز مخاطب را نیز فراهم خواهد کرد.

برادران همچنین به این نکته اشاره کرد که در سطح اماکن متبرکه ۶۰۰ خدمت احصا شده است که بسیاری از آن می تواند در فضای مجازی ارائه شود.

 

منبع:فارس

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: