20 مهر 1400 6 (ربیع الاول 1443 - 51 : 03
کد خبر : ۱۱۴۸۲۱
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۱
آشپزخانه‌های حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) در اربعین، بیش از یک میلیون و 500 هزار پرس غذای حضرتی بین زائران توزیع کردند.

 عقیق: اربعین امسال با وجود شیوع کرونا و حضور میلیونی زائران عراقی به خوبی برگزار شد و بر اساس آمارها بیش از ۱۴ میلیون زائر در اربعین به کربلا مشرف شدند.

در ایام اربعین موکب‌های بسیاری در مسیرهای منتهی به کربلا و همچنین اطراف حرم برپا شده بود و به زوار خدمات ارائه می‌دادند. در کنار موکب‌های مختلف، آشپزخانه‌های حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) نیز به تهیه و توزیع غذای حضرتی بین زوار می‌پرداختند؛ به طوری که هر کدام از آشپزخانه‌ حرم‌های سیدالشهدا (ع) و سقای دشت کربلا در اربعین بیش از ۷۰۰ هزار پرس غذا بین زائران توزیع کردند.

تمام مراحل طبخ، بسته بندی و توزیع غذای گرم در آشپزخانه‌های عتبه حسینیه (ع) و عباسیه (ع) با رعایت نکات بهداشتی انجام شد و توزیع آن نیز علاوه بر موکب‌های عتبات، در اطراف حرم نیز انجام گرفت و زائران در صف‌هایی از غذای حضرتی متنعم شدند.

در ادامه تصاویری از طبخ و توزیع غذای حضرتی در کربلا همزمان با اربعین حسینی را مشاهده می‌کنید:

 

منبع:فارس

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: