وی با بیان اینکه ستاد بازسازی عتبات پس از تخریب حرم سامرا با شعار «گنبد و بارگاه حرم امامین عسکریین (ع) با اشک دیدگان بهتر از گذشتهخواهیم ساخت» وارد عمل شد، افزود: این حرم مقدس توسط مردم ولایی با نذورات مردم کشورمان از دورترین مناطق مورد بازسازی قرار گرفت و امروز توانستیم حرم را به خوبی بازسازی کنیم تا جایی که علاوه بر تعویض ضریح و درها، صحن هم توسعه یافته است.
قطبالدین با اشاره به اینکه برنامهریزی و طراحی بازسازی حرم سامرا فاز نخست بود، گفت: در فاز دوم توسعه حرم
در شعاع ۳۰۰ متری مورد توجه قرار گرفت، چرا که مقام معظم رهبری فرمودند در این شعاع اقداماتی انجام شود. بر همین اساس ما در وهله نخست طرح مطالعاتی و برنامهریزی و پس از آن برنامهها را اجرایی کردیم.
وی از برقراری امنیت در سامرا خبر داد و افزود: زائرانی از کشورهای مختلف به این حرم مطهر مشرف میشوند، به طوری که حتی اربعین امسال در سامرا با برپایی ۲۵موکب میزبان زائران کشورهای مختلف بودیم و روزانه بیش از ۸۰ هزار پرس غذا طبخ و توزیع کردیم.
قطبالدین با بیان اینکه در حرم سامرا شبانه ظرفیت اسکان ۴ هزار زائر پیشبینی شده است، به اقدامات مختلف برای توسعه حرم امامین عسکریین (ع) اشاره و خاطر نشان کرد: تاکنون بیش از ۵ هزار مترمربع در حرم سامرا سنگفرش انجام شده و فضای مناسبی برای خدمت به زائران داشتیم که امیدواریم با نذورات مردمی، خانه امام زمان (عج) را مجدد بازسازی کرده و بسازیم.
رئیس ستاد بازسازی عتبات در سامرا با اشاره به اینکه سنگفرش باب الغیبه به مساحت یکهزار و ۸۰۰ متر به اتمام رسیده است، گفت: سنگفرش باب المراد نیز به مساحتی بالغ بر ۲ هزار و ۸۰۰ متر و باب القبله به مساحت ۲ هزار متر مربع در دست اجراست.
قطبالدین درباره اقدامات برای تصفیه آب برای زائران نیز تصریح کرد: تلاش کردیم برای تأمین آب شرب زائران دستگاه تصفیه آب راهاندازی کنیم که این دستگاه امکان تصفیه آب به مقدار هرساعت ۱۰ هزار مترمکعب را دارد.