23 دی 1400 10 جمادی الثانی 1443 - 40 : 11
کد خبر : ۱۰۵۳۰۶
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۹
حجت‌الاسلام والمسلمین قمی در دیدار با سیدهاشم الحیدری گفت: تلاش سازمان تبلیغات اسلامی ارتباط‌گیری با دانشجویان و طلاب نخبه است تا آنها مبیّن و مبلّغ اسلام ناب شوند.

عقیق:حجت‌الاسلام سیدهاشم الحیدری معاون فرهنگی الحشد‌الشعبی عراق و فعال جبهه مقاومت در ساختمان مرکزی سازمان تبلیغات اسلامی حضور یافت و با رئیس و معاونین این سازمان دیدار کرد. در آغاز این دیدار حجت‌الاسلام محمد قمی از حضور و تلاش‌های حجت‌الاسلام سیدهاشم الحیدری در یاری‌رسانی به مناطق سیل‌زده ایران تشکر کرد. الحیدری نیز از انتصاب حجت‌الاسلام قمی در سازمان تبلیغات اسلامی ابراز خرسندی کرد و از خداوند متعال برای ایشان آرزوی موفقیت و طلب برکت کرد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در این دیدار با اشاره به تأثیر آراء و افکار امام خمینی (ره) بر مردم ایران گفت: در همه‌پرسی سال ۵۸ تأکید امام، بی ‌کم و کاست بر جمهوری اسلامی بود.

وی افزود: حضرت آقا اشاره داشتند که ما در قبل از انقلاب قرآن داشتیم، رساله عملیه داشتیم، نهج‌البلاغه داشتیم ولی توسری‌خور بودیم. ما نمی‌دانستیم قیام لله چیست؟ این امام (ره) بود که مردم ایران را زنده کرد.

حجت‌الاسلام الحیدری نیز گفت: در فیلمی دیدم که حضرت امام (ره) به لازم بودن مردم‌سالاری در اسلام اشاره می‌کنند. اگر امام (ره) نبود یا اسلام متحجر داشتیم یا اسلامی فاسد و یا حتی دچار تغییر دین می‌شدیم. ولایت یک نعمت است. امام موسی کاظم علیه‌السلام چرا به زندان افتادند؟ چون عده‌ای امام معصوم حی و زنده را رها کردند، عده‌ای هم به‌غلط تقیه کردند و امام و تشیع آسیب دید.

وی با اشاره به وضعیت فرهنگی کشورهای اسلامی اظهار داشت: مسائل و مشکلاتی مانند انواع گناهان که نباید از آنها به‌عنوان فساد نام برد وجود دارند. در همین کشورهای اسلامی کسانی جذب شخصیت‌های دینی و مجاهد مانند سیدحسن نصرالله می‌شوند که ظاهر این افراد شاید موردپسند نباشد. این جذب حداکثری است. همین افراد ابراز احساساتی نسبت به شخصیت‌های دینی دارند که علی‌الظاهر از آنها بعید به نظر می‌رسد. تأکید بر حجاب و مسائل شرعی خوب است اما مهم‌تر از اینها حمایت از مقاومت است.

وی افزود: تأکید امام (ره) هم این بود که حفظ نظام از اوجب واجبات است. کارهای بسیاری انجام‌شده است اما تبلیغات زیادی علیه ایران در جریان است که می‌خواهند مثلاً با همین وضعیت حجاب همه‌چیز را زیر سؤال ببرند. وقتی از خارج به ایران نگاه می‌کنیم می‌بینیم وضعیت تهاجم فرهنگی آن‌قدرها هم که تبلیغ می‌کنند بد نیست. در گذشته بسیار بدتر بوده است.

حجت‌الاسلام سیدهاشم الحیدری از ولایت به‌عنوان یک فرصت نام برد و اذعان داشت: در حال حاضر به دلیل وجود نعمت ولایت، فرصت و توان انجام بسیاری از کارها را داریم. در سفرم به منطقه سیل‌زده پل‌دختر به روستایی رفتم که جوانان فاطمیون هم برای کمک‌رسانی آنجا بودند. فردی که خانه‌اش ویران‌شده بود مرا دید و فهمید که عراقی هستم. اولین حرفی که به من زد تأکید بر وجود رهبری بود. می‌گفت: مهم رهبری است. تمام حرف او در آن شرایط ناگوار ارادت به رهبری بود. این پاکی و بصیرت مردم ایران است.

وی با اشاره به وضعیت جوانان عراقی افزود: در عراق بیش از ۹۰ درصد پسران جوان، دانشجو هستند و عراق هم مثل ایران درگیر مشکلات تهاجم فرهنگی است.

حجت‌الاسلام قمی با اشاره به جمله معروف امام (ره) که دانشگاه مبدأ همه تحولات است ابراز داشت: منظور امام صرفاً دانشگاه‌های جدید نیست بلکه حوزه‌ها هم مشمول این جمله امام هستند و آنها هم مبدأ تحول هستند. جوانان باید حرف حساب اسلام را بشنوند. ابتکار امام (ره) طرح کردن مسئله بسیج دانشجو و طلبه به‌ عنوان یک مفهوم راهبردی است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان این مطلب که تلاش این سازمان ارتباط‌گیری با دانشجویان و طلاب نخبه است، گفت: در مسیر این ارتباط درصدد تقویت آنها هستیم تا مبیّن و مبلّغ اسلام ناب شوند.

وی تصریح کرد: کار کردن با دانشجویان بسیار برکت دارد. هر طلبه و دانشجوی انقلابی را باید تقویت علمی کرد. در ایران اردوهایی برگزار می‌کنیم که دانشجویان و طلاب نخبه، بدون توجه به مرزها و ملیت‌ها در کنار هم آموزش می‌بینند. این هم‌نشینی بسیار مؤثر است و همهٔ اینها نشان از دوراندیشی امام (ره) دارد که مفهوم راهبردی و جهانی بسیج دانشجو و طلبه را مطرح کردند. باید روی این جوانان سرمایه‌گذاری کرد تا این اقشار تأثیرگذار در یک هم‌افزایی، مبلغ اسلام ناب محمدی باشند.

در ادامه جلسه حجت‌الاسلام تجریشی مسئول حوزه علمیه و عملیه نهضت با اشاره به برگزاری اردوی اسلام ناب بیان داشت: در آخرین اردو که سال گذشته برگزار شد ۵۰۰ نفر از تشکل‌های دانشجویی شرکت داشتند و به آنها با موضوع قرآن، حدیث و اندیشه امام (ره) آموزش داده شد. امسال نیز پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۱۰۰۰ نفر در این اردو شرکت کنند. حضور گزینش‌شده ۴۰۰۰ دانشجو و طلبه عراقی در این اردوی آموزشی باعث می‌شود که هنگام برگشت آنها به عراق با موضع فعال در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی عراق حاضر شوند و ان‌شاءالله مبلغ اسلام ناب خواهند باشند.

حجت‌الاسلام سیدهاشم الحیدری با اشاره به این مسئله که تفکر امام (ره) پایه و اساس حرکت انقلابی است افزود: حضرت آقا و در درجه دوم سیدحسن نصرالله برای جوانان مقاومت الگو هستند و رهبری فعلی جمهوری اسلامی ایران الگوی زنده است. محبوبیت حضرت آقا به‌عنوان مرجع تقلید و نه‌ فقط یک رهبر سیاسی، در بسیاری از کشورها ثابت‌ شده است.

وی با یادآوری کمک‌های ایران به کشورهای جبهه مقاومت گفت: به‌ جز ایران کمکی نداریم و در راه مقاومت و ولایت، جان ما پیشکشی ناقابل است.

حجت‌الاسلام الحیدری در ادامه با نام بردن برخی فرقه‌های انحرافی در بصره که با کمک سفارت آمریکا فعالیت می‌کنند اظهار داشت: باید یک پل فرهنگی بین بصره و خوزستان وجود داشته باشد تا روابط و فعالیت‌های مشترک بین طرفین، اسباب تضعیف فعالیت‌های آنها را فراهم کند.

در پایان این دیدار مقرر شد اردوی بعدی اسلام ناب محمدی (ص) با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و حجت‌الاسلام سیدهاشم الحیدری با حضور دانشجویان و طلاب نخبه از ایران، عراق و دیگر کشورهای اسلامی برگزار شود.

 

منبع:فارس

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: