بخشهایی از این کتاب، روایتهایی از برخی سخنان و کنشهای رهبر انقلاب را در بر میگیرد که دیگران آنها را بیان نمودهاند؛ از جمله حجتالاسلام حمید پارسانیا شرحی از جلسه صمیمانه و گفتگوهای صریح تعدادی از فضلای حوزه علمیه با رهبر انقلاب اسلامی در اواخر تیرماه 88 را ارائه نموده است. بخش کوتاهی از فیلم دیدار فضلای حوزه نیز چهارشنبه هفته گذشته همزمان با انتشار کتاب در سایت KHAMENEI.IR منتشر شد که استقبال و بازتاب گستردهای در بین مخاطبان و رسانهها داشت.
آقای مصطفی غفاری، گردآورنده «فتنه تغلب» در پاسخ به سوال بخش کتاب KHAMENEI.IR درباره علت استقبال از این کتاب گفت: «من فکر میکنم هم کسانی که در جریان انتخابات ریاستجمهوری سال 88 در سن بلوغ سیاسی بودهاند و هم نسلهای جوانتر، هر یک به نحوی درباره فتنه سئوالات و ابهاماتی دارند و امیدوارند که در این کتاب، دستکم پاسخ برخی از آنها را دریافت کنند. البته فتنهگران و رسانههای حامی آنها نیز این را به خوبی میدانند و خط تخریب به شکلی گشوده شده تا مخاطب را با القای پیشفرضهایی از اصل مطالعه کتاب منصرف کند. برای مثال شبکهی و سامانه رسانهای انگلیسی که در وقایع 88 صحنهگردان تبلیغاتی فتنهگران بود، با جدیت فعال شده و تاکنون 4-5 ویژهبرنامه درباره کتاب ساخته و پخش کرده است.در عین حال من فکر میکنم نایاب شدن چاپهای اول و دوم کتاب در یک هفته، پاسخ مردم به اینگونه تبلیغات مسموم است؛ چون آنها فارغ از هیاهو به دنبال درکی عمیقتر از مسأله اصلی فتنه 88 و نحوه مواجهه نظام و رهبر انقلاب با این موضوع هستند.»
از ویژگیهای چاپ جدید کتاب «فتنه تغلّب» اضافهشدن نمایه برای استفاده بهتر خوانندگان از مطالب کتاب و افزودن نکاتی در دیباچه برای معرفی مطالب و آشنایی اجمالی مخاطب با آنهاست. علاوهبراین فهرستبندی کتاب هم بهینه شده است.