نویسنده کتاب «گردان 409» افزود: حدود 50 دستنویس از رزمندگان در این دفترچه موجود است که بیست نفر از آنان شهید شدند. خیلی از رزمندگان دیگر نیز دفترچه و آلبومهای عکس داشتند که این عکسها و دستنویسها باید ماندگار بماند.
وی یادآور شد: تعدادی از این بیست شهید از سرداران سیستان و بلوچستان، کرمان و ... بودند که شهید محمد علی جعفرزاده، شهید مرتضی پیشداد، شهید مهدی ابراهیمی، شهید علی بینا و ... از جمله آنها هستند.
به گفته وی، خیلی از تصاویر دوران جنگ پس از این همه سال هنوز اسکن نشده و رنگ آنها رفته و کیفیتشان را از دست دادند که خوب این اینگونه تصاویر اسکن شود تا در تاریخ ماندگار باشد.
مزاری تصریح کرد: این اثر آماده چاپ است، اما فعلاً منتظر نهادی برای چاپ این کتاب هستیم. درست است که کشور در شرایط اقتصادی مساعدی نیست، اما این دست کارها ارزششان بسیار است و جزو سرمایههای کشور به شمار میروند.
نویسنده کتاب «گردان 409» با ابزار تأسف از اینکه امروز برای جونان کشور الگوسازی درستی صورت نمیگیرد، گفت: این دستخطها باید به یادگار بماند و مردم به خصوص نسل جدید آنها را ببینند، آنها باید بدانند که سالها پیش نوجوانان و جوانانی هم سن و سال خودشان از بسیاری از خواستههایشان گذشتند و پا در میدان نبرد گذاشتند و به دفاع از ارزشها و آرمانها پرداختند.
منبع:تسنیم