26 آبان 1400 12 ربیع الثانی 1443 - 57 : 01
کد خبر : ۱۰۳۰۸۵
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۸
رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه ما منتظر کاهش قیمت ارز نیمایی و هزینه‌های عتبات هستیم، گفت: با وجود اینکه هزینه ارز در بازار 35 درصد کاهش یافته، اما با توجه به عدم تغییر ارز نیمایی هزینه سفر به عتبات تغییر نکرده است.
عقیق:علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با اشاره به هزینه‌های سفر عتبات اظهار داشت: برای سفر به عتبات از ارز نیمایی استفاده می‌کنیم و با توجه به اینکه نرخ ارز نیمایی هنوز کاهش نیافته است، نمی‌توان قیمت سفر به عتبات را کاهش داد.

وی با بیان اینکه همه پیگیر هستیم تا ارز نیمایی کاهش پیدا کند، افزود: با وجود اینکه هزینه ارز در بازار 35 درصد کاهش یافته، اما با توجه به عدم تغییر ارز نیمایی هزینه سفر به عتبات نیز تغییر نکرده است. برای این امر با آقایان همتی و واعظی از مسؤولان بانک مرکزی مکاتباتی داشته‌ایم و آن‌ها رقمی را اعلام کردند که هنوز به آن مبلغ نرسیدیم تا بتوانیم هزینه‌های سفر به عتبات را تغییر دهیم.

رشیدیان با اشاره به اینکه ما تولیدکننده ارز نیستیم، گفت: اگر تحولی صورت گیرد تا بتوانیم زائر عراقی که می‌خواهد به ایران بیاید به جای اینکه از طریق گردشگری سفر کند، از طریق شرکت‌های کارگزاری حج و زیارت به ایران بیاید، می‌توان ارز را تهاتر کرد.

وی درباره تهاتر ارز بین ایران و عراق در زمینه اعزام زائران، افزود: اگر به جای اینکه زائر عراقی دینار بیاورند، آن مبلغ را شرکت کارگزاری حج و زیارت به عراقی‌ها به تومان بدهد و بالعکس، تهاتر ارزی خوبی صورت می‌گیرد و می‌توان در مدیریت قیمت تمام شده عتبات تعادل ایجاد کرد. اما اکنون زائر عراقی از سمت گردشگری به ایران می‌آید و از طرفی هم زائر ایرانی برای سفر به عراق باید ارز ببرد.

رشیدیان با بیان اینکه هزینه‌های سفرهای زیارتی با ارز ثانویه تأمین می‌شود، خاطر نشان کرد: ما برای زائران تسهیلاتی ایجاد کردیم تا به جای ارز آزاد از ارز ثانویه یا نیمایی استفاده شود تا هزینه‌ها متعادل‌تر صورت گیرد.

به گزارش فارس، هزینه سفر به عتبات به صورت هوایی ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و به صورت زمینی ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است که این هزینه با ارز نیمایی ۸ هزار و ۸۰۰ تومانی محاسبه شده است.

گزارش خطا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: