23 ارديبهشت 1401 12 شوال 1443 - 19 : 17
کد خبر : ۱۰۲۲۱۹
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۴
اختلافات بوجود‌آمده در فرآیند تشکیل هیات رسیدگی به موسسات قرآن و عترت در حالی به اوج خود رسیده است که بیشترین خسارت این اختلافات به موسسات قرآنی می‌رسد.
عقیق:حدود سه ماه است که جلسات هیات رسیدگی به موسسات قرآن در پی اختلافات بوجود آمده در فرآیند ادغام اتحادیه‌های قرآنی کشور، بدون حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگان اتحادیه‌ تشکل‌های قرآنی تشکیل می‌شود.

هیئت رسیدگی به موسسات قرآن و عترت، متشکل از 9 نفر از نمایندگان دستگاه­‌ها و نهادهای مختلف اعم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و شورای توسعه فرهنگ قرآنی و غیره است که تمامی موسسات فرهنگی قرآن و عترت با عناوین مختلف اعم از مرکز، مجمع، بنیاد، انجمن یا دیگر عناوین مشابه که توسط افراد حقیقی یا حقوقی تشکیل شده‌اند، تحت نظارت این هیئت فعالیت می‌کنند.

بر اساس آیین‌نامه‌ی مصوب شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، معاون قرآنی وزیر ارشاد به‌عنوان رییس این هیات و نماینده سازمان تبلیغات که رییس سازمان دارالقرآن است، به‌عنوان دبیر این هیات اداره امور را عهده‌دار هستند.

در گزارش‌های پیشین خود، به اختلافات‌ بوجودآمده در این میان پرداخته ایم.

حسین بهبودی دبیر کمیته پیگیری اتحادیه مدغم کشوری روز گذشته به خبرنگار فرهنگی تسنیم گفت: صدور پروانه برای 200 موسسه مدغم قرآنی بلاتکلیف مانده است، چراکه برای ثبت پروانه فعالیت موسسات در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، امضای معاون قرآنی وزیر ارشاد به‌عنوان رییس هیات رسیدگی به موسسات لازم است.

حالا با این اوضاع، این موسسات هستند که بیشترین خسارت را در این میان خواهند دید. بلاتکلیفی صدور پروانه فعالیت موسسات،  بسیاری از موسسات را با مشکلات متعددی به‌خصوص در مورد معافیت‌های مالیاتی به‌دنبال خواهد داشت؛ چراکه موسسات قرآنی در صورت ارائه اظهارنامه در موعد مقرر که در چارچوب اساسنامه هیات رسیدگی به موسسات است، معاف از مالیات هستند.


منبع:تسنیم

گزارش خطا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: