26 مهر 1400 12 (ربیع الاول 1443 - 10 : 13
کد خبر : ۱۰۱۶۰۴
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۸
امسال ۲۸۰ آشپز ایرانی در آشپزخانه حرم امام علی(ع) خدمت می‌کنند. در هر وعده بیش از ۳۰ هزار وعده غذا پخت و توزیع می‌شود.
عقیق:زائرین اربعین  و مهمانان مضیف امیرالمؤمنین علی(ع) با دستپخت خادمین ایرانی پذیرایی می‌شوند. آشپزهای جهادی ایرانی با هماهنگی قرارگاه جهادی امام‌ رضا(ع) در موکب مضیف عتبه علویه(ع) یا همان آشپزخانه حرم امیرالمؤمنین(ع) در نجف به عزاداران امام حسین(ع) خدمت می‌کنند.

با توجه به جمعیت انبوه زائران و سنگینی کار تهیه غذا برای آن‌ها،‌ امسال نیز برای چهارمین سال 280 نفر از نیروهای جهادی که تجربه آشپزی در هیئت‌ها و مساجد دارند، خود را به «موکب مضیف عتبه علویه(ع)» رسانده و در کارهای آشپزی و آماده‌سازی غذای زائران کمک می‌کنند و در حال خدمت‌رسانی می‌باشند.

امسال 280 آشپز ایرانی در آشپزخانه حرم امام علی(ع) خدمت می‌کنند. در هر وعده بیش از 30 هزار وعده غذا پخت و توزیع می‌شود.


منبع:تسنیم

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: