کد خبر : ۹۳۳۳۷
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱
آیت الله مدرسی:

حوادث ایران، فتنه ای بود که برخی آرزوی گسترش آن را داشتند

آیت الله مدرسی از علمای عراق در اشاره به حوادث اخیر ایران، آن را فتنه ای دانست که برخی برای دامن زدن به آن تلاش می کنند و آرزو دارند که این آشوب و تروریسم تمامی کشور را فرا گیرد.
عقیق:آیت الله سید محمد تقی مدرسی از علمای عراق سال جدید میلادی را تبریک گفت و اشاره کرد: از خداوند متعال می خواهیم که برکاتش را بر اهل زمین نازل کند و آتش فتنه ها و جنگ ها را خاموش سازد و همگی را در پیمودن راه صلح موفق گرداند تا امنیت، پیشرفت و رفاه تمامی جهان را فرا گیرد.

ایشان در بیانیه هفتگی خود گفت: خودمان و بشریت را به کنار گذاشتن کینه های گذشته و حرکت در مسیر منافع مشترک دعوت می کنیم و از همگی می خواهیم برای تکامل ملت ها و همکاری آن ها در راه حفظ زمین و مقابله با خطرات زیست محیطی و گرمایش جهانی که زندگی بر روی زمین را تهدید می کند، تلاش کنند.

آیت الله مدرسی صاحبان حکمت و مسئولان را به مبارزه با انواع خشنونت و تعصب دعوت کرد و گفت: امیدواریم که وجدان حکیمان روی زمین و مسئولان بیدار شود تا با بصیرتی الهی همه گیر به استقبال زندگی بروند، آنچنان که حضرت امیر المؤمنین (علیه السلام) در مورد مردم فرمودند: « فَإِنَّهُمْ صِنْفَانِ إِمَّا أَخٌ لَكَ فِي الدِّينِ وَ إِمَّا نَظِيرٌ لَكَ فِي الْخَلْقِ». (مردم دو نوع هستند؛ یا برادر دینی تو اند یا همانند تو در آفرینش).

این عالم عراقی افزود: مایه تأسف است که برخی از کینه جنگ های صلیبی رنج می برد و کسانی هستند که آتش جنگ یمن را شعله ور کرده و برای مهم نیست که چه فاجعه مصیبت بار و هولناکی اتفاق می افتد.

آیت الله مدرسی در اشاره به حوادث اخیر ایران، آن را فتنه ای دانست که برخی برای دامن زدن به آن تلاش می کنند و آرزو دارند که این آشوب و تروریسم تمامی کشور را فرا گیرد.

ایشان بار دیگر به تکامل تمدن ها دعوت کرد و گفت: ما باید برای تکامل تمدن هایی که ارزش هایشان را از انبیاء و رسالت های آسمانی از جمله حضرت عیسی مسیح (ع) و نبی مکّرم اسلام حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله) گرفته است، تلاش کنیم.

آیت الله مدرسی در پایان گفت: بگذارید برای همیشه با سخن "شرق شرق است و غرب غرب و هیچ گاه به هم نخواهند رسید"، خدا حافظی کنیم و سخن پروردگار را بگوییم که می فرماید: {قُلْ يا أَهْلَ الْكِتابِ تَعالَوْا إِلى‏ كَلِمَةٍ سَواءٍ بَيْنَنا وَ بَيْنَكُمْ}.


منبع:حوزه

ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پربحث ها
پرطرفدارترین عناوین