۰۳ آذر ۱۴۰۳ ۲۲ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۲۰ : ۱۷
وی با تاکید بر اینکه اعزام زائران اولی به شهرهای مذهبی تاثیرات معنوی بسیاری به دنبال دارد، اضافه کرد: باید کارگروهی تشکیل و جشنهای مذهبی بدون غربزدگی و مباحث نادرست و انحرافی دنبال شود و افرادی مشخصی از آموزههای اهل بیت(ع) برای شاد کردن مردم جامعه استفاده کنند.
این خطیب حوزوی از زمان پخش برنامههای مذهبی در رسانهها انتقاد کرد و گفت: برنامههای مذهبی جذاب را در ساعتهای کم بیننده نمایش میدهند اما برخی برنامههای دیگر که شادی حقیقی را به دنبال ندارد را در ساعات پر بیننده پخش میکنند.
وی با بیان اینکه مبلغان باید نسبت به موضوع شادی اهل بیت(ع) اهتمام جدیتر داشته باشند، عنوان کرد: علما باید با توجه به شرایط جامعه نسبت به برخی از عملکردهای در مجالس شادی صبر و تحمل داشته باشند.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد با اشاره به اینکه اینکه گسترش برنامههای دهه کرامت توسط آستان مقدس حضرت معصومه سلامالله علیها و آستان قدس رضوی قابل تقدیر است، مطرح کرد: اینکه مردم در این ایام با معارف آشنا میشوند و به اماکن مقدس سفر میکنند عنایت بزرگی است.
وی یادآور شد: باید یک روز از دهه کرامت را با عنوان امام رضا علیهالسلام و ولایت نامگذاری کنیم چرا که نزدیک به 500 روایت از ایشان در مورد ولایت و امامت به ثبت رسیده است، این حجم از روایات نشان از اهتمام ویژه امام هشتم نسبت به موضوع ولایت و امامت است.
سخنران حرم مطهر حضرت معصومه سلامالله علیها با تاکید بر اینکه باید برای عید غدیر برنامههای گستردهتری را دنبال کنیم، اظهار کرد: آستان مقدس حضرت معصومه سلامالله علیها و آستان قدس رضوی باید نسبت به این دهه نیز نگاه ویژهتری داشته باشند.
وی از توسعه بسترهای ارتباطی، رسانهها و فضاهای مجازی یاد کرد و ادامه داد: آستانهای مقدس باید شبکههای رسانهای تخصصی را ایجاد کنند و شبکههای مذهبی از جمله قرآن و معارف نیز باید فعالیتهای خود را گسترش دهند.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد با اشاره به اینکه رسانهها باید در دهه کرامت نسبت به انعکاس معارف دینی و آموزههای اهل بیت(ع) نگاه متفاوتی داشته باشند، تصریح کرد: باید معرفت مردم را نسبت به اهل بیت(ع) بیشتر آشنا کنیم.