پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۲:۲۲

۱۳۹۱/۰۶/۲۱
بیان مرحوم کافی از مولایمان صادق(ع)

امام صادق(ع) و سخن آخر

فرمود ای خویشاوندان : به خدا قسم اِنَّ شَفاعَتَنا لا تَنالُ مُستَخِّفاً باِلصَّلوةِ فردای قیامت به شفاعت ما خانواده نخواهد رسید کسی که در دنیا نمازش را سبک شمارد.
کد خبر : ۸۷۸
ابوبصیر می گوید : وقت وفات امام صادق (ع) در مدینه نبودم در مسافرت بودم ، از مسافرت که برگشتم ، شنیدم رئیس مذهب ما ، اما صادق (ع) از دنیا رحلت فرموده است.
 آمدم در خانه امام صادق (ع) در زدم که به بی بی ام حمیده تسلیت بگویم. به بی بی گفتم در مدینه نبودم رئیس مذهب از دنیا رفت ، بفرمائید در این چند روز آخر که من نبودم حضرت حرف تازه ای هم زد که نشنیده باشم. بی بی ام حمیده فرمود : مطلب مهمی امام صادق (ع) گفت: روزهای آخر امام صادق (ع) دستور دادند قوم و خویشاوندان جمع شوند وقتی که جمع شدند فرمود ای خویشاوندان : به خدا قسم اِنَّ شَفاعَتَنا لا تَنالُ مُستَخِّفاً باِلصَّلوةِ  فردای قیامت به شفاعت ما خانواده نخواهد رسید کسی که در دنیا نمازش را سبک شمارد. حضرت نمی فرماید کسی که نماز نخواند به شفاعت ما نمی رسد بلکه می فرماید کسی که نماز را سبک شمارد به شفاعت ما خانواده نمی رسد!

گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها