۰۲ آذر ۱۴۰۳ ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۳۹ : ۲۲
"امسال نیز همچون سنوات قبل مقام معظم رهبری پیام بسیار حکیمانه خود را خطاب به ملت شریف و متدین ایران اسلامی عنایت نمودند و در این پیام نقشه راه به روشنی ترسیم شد.
معظم اله کما فی السابق به جایگاه رفیع نماز در ایجاد سلامت معنوی فرد و جامعه و همچنین دست یابی اجتماع به حیات طیبه و صراط مستقیم و با برکت شدن زندگی آحاد جامعه بر اثر اقامه نماز اشاره و بر گسترش نماز و به کیفیت رسیدن مطلوب این فریضه الهی و انسان ساز تاکید ورزیدند.
بالطبع برای پیمودن این مسیر و تحقق اهداف کوتاه مدت (به كارگيري همه ظرفيّت های علمي و هنري و تبليغي كشور در اين راه و سمت و سو دادن به همه آنگونه تلاشها در اين جهت) میان مدت (بر افروختن چراغ نماز در همه خانهها و در خانه دل ها است) و بلند مدت ( صلاح و فلاح همگاني است)، راهبردی که امام المسلمین در این پیام بدان اشاره فرموده اند این است که همگان همت گماریم نماز را با توجه به تاکید قرآن و حدیث نسبت به جایگاه و شان آن، بشناسیم و بشناسانیم.
به اعتقاد نویسنده یادداشت شاه بیت مطالبه به حق حضرت آقا در خصوص اقامه نماز در جامعه این است که همگان نماز را به خوبی بشناسیم و پس از آن به دیگران بشناسانیم.
تحقق این مهم مستلزم آن است که آحاد جامعه نسبت به نماز احساس مسئولیت نمایند و این مسئولیت همگانی شکل گیرد.
همانطور که رهبر فرزانه انقلاب در پایان پیام امسال خود به این بخش اشاره و تصریح فرمودند که همگان دراین مسئولیت شریک هستند.
پس بایستی همت گمارده و با سعی تلاش مجاهدانه و خالصانه پای در میدان عمل بگذاریم و از هیچ کوششی دریغ نکنیم.
سعی وافر ما بر این باشد که از هر نوع امکانات مادی و معنوی که از آن برخورداریم برای شناختن و شناساندن نماز استفاده کنیم . و مصداقی برای تحقق آیه 41 سوره حج باشیم که فرمودند مومنان واقعی، همین که به قدرت و تمکن دست پیدا می کنند اولین اقدام آنان اقامه نماز است. امروزه با توجه به تهدیدها، آسیب ها و مشکلات فرا روی جوامع بشری، بیش از پیش به ترویج نماز و گسترش آن نیازمندیم.
پس باید بشتابیم و قبل از فوت فرصت و از دست رفتن سرمایه ها و امکانات مادی و معنوی نسبت به انجام این مسئولیت همگانی و تحقق آن، هر آنچه که می توانیم را در طبق اخلاص قرارداده ودر این امر بسیار مقدس و با ارزش شریک و سهیم گردیم.
بی شک اگر تمام توان خود را برای پیاده کردن بزرگترین فریضه ی دین بلکه عمود دین هزینه کنیم خداوند متعال هم جبران خواهد کرد و بدینسان زمینه های تحقق تمدن نوین اسلامی را فراهم خواهیم کرد و چنانچه به وظایف و تکالیف خود آشنا نشویم ویا خدایی ناکرده پس از آشنایی با مسولیت ها ، اهمال و تنبلی کنیم و یا بر اثر ضعف عقیده، جهالت و غفلت سستی نموده و اعراض کنیم، در این صورت بایستی منتظر عقوبت الهی بود و باید بدانیم که اگر جزو گروه اقاموا الصلوه قرار نگرفتیم لاشک و لاریب در گروه اضاعوا الصلاه قرار خواهیم گرفت؛ پس راه روشن است و انتخاب در اختیار ماست. انا هدینا السبیل اما شاکراً و اما کفوراً."
منبع:شبستان