۲۹ دی ۱۴۰۳ ۱۹ رجب ۱۴۴۶ - ۴۸ : ۲۱
پرویز پرستویی، رخشان بنی اعتماد, تهمینه میلانی، خسرو سینایی، رضا کیانیان حمید فرخ نژاد، رویا تیموریان، مسعود رایگان، انسیه شاه حسینی، پریوش نظریه، مهتاب کرامتی، عبدالحسن برزیده، محمدباشه آهنگر، حسن پورشیرازی، جواد افشار، مهرداد صدیقیان، کوروش سلیمانی، سید علی صالحی، مالک حدپور سراج و... در طی تماسها و پیام های جداگانه، ضمن ابراز همدردی شدید، شهادت سعید سیاح طاهری را به خانواده این شهید فرهنگی تسلیت گفتند.
سعید سیاح طاهری، از جانبازان مخلص هشت سال دفاع مقدس بود که با دبیری و بنیانگذاری خودجوش جشنواره دانش اموزی فیلم دفاع مقدس و با یاری هنرمندان معروف سینما و نیز یادگاران دوران جنگ، در طی نه دوره، بیش از سیصد هزار دانش اموز و معلم مناطق روستایی وپیرامونی در شهرهای محروم را با سبکی شاد و جدید با حماسه مقاومتهای مردمی جنگ آشنا می نمود . از دیگر فعالیتهای این شهید برگزاری مسابقات کتابخوانی دفاع مقدس ، دربین اقشار مختلف ، همچون معلمان پنج استان خوزستان، ایلام ، بوشهر، سیستان و بلوچستان و هرمزگان و نیز زندانیان و دیگر گروههای اجتماعی همانند پرستاران و مهمانداران هواپیما بود که بدلیل غیر رسمی بودن و بکارگیری شیوه های نوین، بسیار تاثیر گذار بودند.
این هنرمندان که در همین جشنواره ها حضور فعال داشته اند ، در تماسهای خود ازدست دادن چنین رادمردخالص و بی ادعا را برای ایران و ایرانی ضایعه ای جبران ناپذیر دانسته اند. و از خاطرات خوش دوران اشنایی و زحمات ایشان یاد کردند.
وحید جلیلی از بنیانگزاران جشنواره عمار نیز درطی مصاحبه ای در این رابطه اعلام نمود ، که براساس ابتکار و تجربه جشنواره دانش اموزی فیلم دفاع مقدس و این شهید والا مقام بود که ایده اولیه جشنواره عمار برای پخش و نمایش فیلم در نقاط سراسری کشور ایجاد گردید.
لازم به ذکر است که شهید سعید سیاح طاهری پس از انجام مسابقه مردمی کتابهای (من زنده ام) و (نوشتم تا بماند) در بین سه هزار معلمان شهرستانهای آبادان و اروندکنار و اهدا جوایز مربوطه ، باوجود جانبازی و نقص عضو ، به صورت داوطلبانه و هیچگونه سمت رسمی به سوریه رفته و در حلب به دست گروه داعش به شهادت رسید.
مراسم تشییع و بخاکسپاری این شهید با حضور تعدادی از هنرمندان و دیگر اقشار مردم ، سه شنبه همین هفته در زادگاهش ابادان برگزار خواهد شد.
منبع:تسنیم