عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۶۴۹۷
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۰
در پرتو رابطه معنويِ مداوم با امام است كه آدمي بر تعهّد و پيمان خود با امام زمانش باقي مي‌ماند و پيوسته در جهت اهداف و آرمان­هاي امام خود حركت مي­كند و خود را از انحرافات اعتقادي و عملي مصون مي­دارد.

عقیق:ارتباط با حضرت مهدي عجل الله تعالی فرجه الشریف  به دو شكل ممكن است:    

 

 

 

1. ارتباط ظاهري و ملاقات كردن حضرت؛  

2. ارتباط معنوي و از راه چشم دل. 

 
ملاقات با حضرت مهدي عجل الله تعالی فرجه الشریف بايد گفت افتخار ديدار حضرت، شرف بسيار بزرگي است؛ امّا در زمان غيبت حضرت كه اصل، بر پنهان بودن حضرت از ديدگان مردم است، دليلي نداريم كه درخواست ملاقات را توجيه كند. ضمن اين‌كه توفيق ملاقات با حضرت، تنها به خواستن و تقاضاي ما بستگي ندارد؛ بلكه مشروط است به اين‌كه امام‌ علیه السلام در آن، مصلحتي ببيند؛ بنابراين، به جا است كه آدمي بر ملاقات با حضرت اصرار نورزد و بلكه همّت خود را در راه جلب رضاي آن بزرگوار، صرف كند و در اين راه، از ارتباط معنوي با امام مدد بگيرد.
 

قرآن كريم، در آيه 200 سوره آل­ عمران فرموده است:

> يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اصْبِرُواْ وَصَابِرُواْ وَرَابِطُواْ وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ <  ؛ ‌اي كساني كه ايمان آورده­ايد! صبر كنيد و همديگر را به صبر واداريد و مرابطه کنيد و تقوا و خدا ترسي را پيشه سازيد؛ باشد كه رستگار شويد.
 

امام باقر‌ علیه السلام  در تفسير اين آيه فرموده است:

صبر كنيد بر اداي فرائض  ] = در انجام تكاليف الهي استقامت ورزيد‌[ و برابر دشمنان پايداري كنيد و با امامتان كه انتظارش را مي­كشيد، مرابطه کنيد.[1]
 
معلوم است كه در پرتو رابطه معنويِ مداوم با امام است كه آدمي بر تعهّد و پيمان خود با امام زمانش باقي مي‌ماند و پيوسته در جهت اهداف و آرمان­هاي امام خود حركت مي­كند و خود را از انحرافات اعتقادي و عملي مصون مي­دارد.
 

 

 

پی نوشت:
[1]. تفسير قمي، ج1، ص129.
 
منبع:مرکز مجازی مهدویت
211005

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین