پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۲۰:۰۴

۱۳۹۴/۰۸/۰۶

نرم‌افزار كتابخانه «ميراث مكتوب» منتشر شد

نرم‌افزار كتابخانه «ميراث مكتوب» منتشر شد. اين نرم‌افزار متن 240 عنوان كتاب در 490 جلد از آثار مركز پژوهشي ميراث مكتوب را دربردارد.
کد خبر : ۶۴۸۳۵
عقیق: به نقل از روابط عمومي مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي، حجت‌الاسلام اكبر راشدي‌نيا، مديركل تحليل اطلاعات مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي (نور) توضيحاتي درباره نرم‌افزار كتابخانه ميراث مكتوب و تاريخچه فعاليت اين مركز در زمينه توليد نرم‌افزارهاي اسلامي و خدمات به ساير نهادها و ارگان‌هاي علمي پژوهشي ارائه كرد.
وي گفت: متن 240 عنوان كتاب در 490 جلد از آثار مركز پژوهشي ميراث مكتوب، در محورهاي همايش‌ها و نكوداشت‌ها، نسخه برگردان‌ها، ميراث ماوراء‌‌النهر، متن‌پژوهي، نسخه‌شناسي، متن‌شناسي، كتاب‌شناسي، فهرست نسخه‌هاي خطّي، علوم و معارف اسلامي، علوم و فنون، زبان و ادبيات فارسي، زبان و ادبيات عربي، رسائل، جشن‌نامه‌ها، تفاسير شيعه، تاريخ و جغرافيا، ارج‌ نامه‌ها از جمله محتواي ارائه شده در اين نرم‌افزار است.
راشدي‌نيا افزود: امكان مشاهده متن اصلي كتاب، جستجو در بيش از 68 هزار عنوان باب و سرفصل كتاب از طريق فهرست گزينشي، ارتباط واژگان متون برنامه با چند دوره لغت‌‌نامه، با امكان دسترسي به ريشه و مشتق كلمات، يادداشت‌‌برداري، ذخيره‌‌سازي، ويرايش و چاپ متن از جمله قابليت‌هاي پژوهشي اين نرم افزار است.
نرم‌افزار كتابخانه ميراث مكتوب حاصل همكاري و مشاركت مركز پژوهشي ميراث مكتوب و مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي است كه مراحل توليد را طي كرده و در آستانه تكثير نهايي است.
مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي تاكنون علاوه بر توليد و عرضه صدها عنوان نرم‌افزار در زمينه‌هاي مختلف علوم اسلامي، صدها نرم‌افزار را نيز به‌صورت مشاركتي و يا به سفارش موسسات و مراكز علمي پژوهشي توليد كرده و در اختيار علاقه‌مندان و محقققان قرار داده است.


منبع:حج
211008

گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها