
در تاریخ دارد شخصیت های طراز اول آن زمان برای ازدواج با حضرت زهرا(س) خدمت رسول الله مراجعه کردند. حتی عمر و ابوبکر هم رفته بودند خواستگاری برای حضرت زهرا.
اما حضرت رسول منتظر وحی الهی بودند. خدا حضرت زهرا(س) را برای مولا علی(ع) گذاشته است... در حدیث دارد که :« لولا علی لما کان لفاطمة کفو »
مهریه حضرت زهرا یک زره بود! پیامبر به علی(ع) فرمود چه چیزی داری برای مهریه دخترم؟ علی فرمود یک شمشیر دارم و یک شتر و یک زره. حضرت فرمود ناچاری شمشیر و شتر را داشته باشی. زره کافی ست برای مهریه دخترم!
خلاصه عروسی را راه انداختند. حضرت شب عروسی فرمودند ای علی! برو رفقایت را صدا کن امشب بیایند. آخر مستحب است آدم ولیمه و سور بدهد در عروسی.
یک شام مختصری خضرت تهیه فرموده بود. امیرالمومنین(ع) آمد بالای مسجد و داد زدند که بیایید به ولیمه رسول خدا!
جمعیت همینطور آمدند مثل سیل. پیامبر وقتی این منظره را دید مجبور شد خودشان بروند پای دیگ غذا. برای همه غذا کشید. یک ظرف هم برای عروس و داماد کشیدند. اما به هیچ عنوان آن غذای محدود و مختصر کم نیامد. داستان آن شب داستان مفصلی است که در کتاب ها ذکر شده است.
منبع:خبرآنلاین
کدخبرنگار:۲۱۲۱۱۳