۰۴ آذر ۱۴۰۳ ۲۳ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۲۴ : ۱۳
وی ادامه داد: همایش امسال از نظر جمعیت، موقعیت و محتوا با همایشهای پیشین فرق عمدهای داشت. محتوایی که به منظور ارتقاء وضعیت مادحان ارائه شد از محتوای خاصی برخوردار بود و تلاش کردیم هر آنچه که لازم است فرد مداح در خلال برنامهها با خود داشته باشد و در این فضا دست پری داشته باشد تقدیم مداحان و ستایشگران شود.
جانشین سازمان بسیج مداحان تصریح کرد: یکسانسازی و همگونی در سطح کشور در میان بانوان مداح نیاز مبرمی است که باید به آن توجه شود. چون بخش اعظم کشور را بانوان تشکیل میدهند و مجالس خانگی یا هیئاتی که توسط این افراد در محرم برگزار میشود از رونق خوبی برخوردار است؛ حضور خواهران را بر آقایان مقدم دانستیم تا برای مدیریت فضای محرم اطلاعات کافی و مورد نیاز را در اختیار بانوان ستایشگران قرار دهیم.
امیری با اشاره به اینکه چیزی که مد نظر ما بود در همایش بانوان ستایشگر محقق شد و توانستیم به اهدافی که ترسیم کرده بودیم دست یابیم، اضافه کرد: عرفانهای کاذب که شیوع اش در استانهای پر جمعیت به وفور دیده شده است، آسیبهای جدیای است که لطمههای خود را بروز میدهند. به جهت تسخیر این فضا مجاب شدیم همایشهای پر محتوایی برگزار کنیم تا به عنوان افسران جنگ نرم که مقام معظم رهبری این تعبیر را درمورد مداحان به کار میبرند و آنها را اثرگذاران جامعه در این عرصه مینامند بتوانند این فضا را دست گرفته و آسیبها را به حداقل برسانند.
وی با اشاره به راهکارهایی که فضای هیئات مذهبی در میان جامعه ایجاد میکند توضیح داد: در استانهایی که این قبیل آسیبها بروز کرده ناهنجاریهایی را به دنبال داشته و تبعات جبران ناپذیری را وارد کرده است. ضروری است برای مقابله با آن توجهات بیشتری صورت دهیم. توانستهایم تا در اکثر شهرستانها کانونهای بسیج مداحان را راهاندازی کنیم و زیر مجموعه آنها حلقههای ذاکرین در قالب حلقههای صالحین مداحان انجام وظیفه میکنند و دنبال این هستیم که بانک نرم افزاری قوی را در جهت شناسایی خواهران نخبه ایجاد کنیم.
جانشین سازمان بسیج مداحان در این بخش از سخنان خود گفت: تعریف ما از نخبه در بحث مداحی این است هر خواهری که بتواند جمعیتی را فی البداهه تحت پوشش بگیرد و از نظر اعتقادی و رفتاری روی افراد اثر بگذارد آن را یک نخبه میدانیم ممکن است از نظر لایه بندی در لایههای اول، دوم و یا سوم قرار گیرند اما در نگاه کلی او را یک فرد اثرگذار میدانیم که باید برای ارتقاء وضعیت او خوراک فکری تهیه کنیم.
امیری پیرامون اینکه بانوان مداح دعوت شده از سراسر کشور چگونه به این همایش فراخوانده شده بودند، تشریح کرد: باتوجه به اینکه تعداد بانوان مداح و ستایشگر آمار بالایی دارد نفرات طراز اول را به استانها سهمیه دادیم و بنا بر اشلهایی که از قبل به آنها ارائه کرده بودیم برابر با الگو از نظر معنویت افراد و وسعت دید و تحصیلات و دورههای گذرانده شده؛ افراد گزینش شدند و تا آموزشهای تکمیلی برایشان ارائه شود. گزینش از تمام استانها صورت گرفت آنهایی که حلقههای ذاکرین و جمعیتی بیشتر داشتند سهمیههای بیشتری داشتند.
وی سهمیه هر استان را به طور متوسط 10 نفر اعلام کرد و افزود این افراد به محض برگشت در مرکز استان همایشی را در سبک و سیاق کوچکتری برگزار میکنند و محتویات و آموختههای خویش را به مخاطبان خود انتقال میدهند تا نهضتی که دنبالش بودیم اتفاق بیفتد. سقف همایش 700 نفر بود که 90 درصد این جمعیت پیش بینی شده، محقق شد و حضور پیدا کردند.
جانشین سازمان بسیج مداحان در پایان اظهار داشت: در این فضا ما الگوهای موفق را باید مشخص کنیم و این الگوها که در فضای اهل بیت تربیت شدهاند به عنوان نماد به جامعه معرفی شوند بخش اعظمی از جوانان امروز که درگیر جنگ نرم هستند به دنبال الگوهای موفق هستند که معرفی این الگوها میتواند فضاهای کمبود الگویی را در جامعه پر کند. در جامعهای که الگوها بسیار و در دسترس باشند و موفق عمل کنند آن جامعه برای تطبیق الگویی خود تلاش میکند تا به جوانان کمک کرده باشد.
منبع:تسنیم
211008