عقیق:حجت الاسلام شهاب مرادی در خصوص حوادث اخیر و پدیرش شروط ایران از سوی آمریکا پیامی منتشر کرد.
متن پیام بدین شرح است:
بسمه تعالی
وَ مَا جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرَىٰ لَكُمْ وَ لِتَطْمَئِنَّ قُلُوبُكُمْ بِهِ
وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ
سلام دوستان و عزیزان
من هم پذیرش شروط ایران توسط دشمن را پیروزی میدانم و این نصرت و پیروزی را به شما و رهبر عزیزمان و روح پاک و پرفتوح قائد عظیم الشان رهبر شهیدمان و شهدای عزیزمان تبریک میگویم.
اجتماعات پرشور را ادامه میدهیم.
جنایات دشمن را فراموش نمی کنیم.
قلبا و عمیقا و با سجده و تضرع خدا را شکر کنیم برای این پیروزی و نصرت الهی
برای داشتن رهبری اینچنین الهی و ربّانی، و شجاع و زیرک خالصانه خدا را شکر کنیم و گوش به فرمانش باشیم. ادام الله ظله علی رؤس المسلمین
قدردان این مردم بصیر و فهیم و شجاع باشیم و مردم را رکن قطعی یک ظلع از مثلث این پیروزی بدانیم. و افتخار کنیم که قطره ای از این دریای خروشان هستیم.
خداقوت و درود و سلاممان را نثار رزمندگان سرفرازمان میکنیم و با خود عهد ببندیم که در خوشیهای زندگی و امنیت و آسایش از ادای دین به این رزمندگان غافل نشویم.
رزمندگان سلحشور امروز و فردای ایران بر اساس تجربه های ارزشمند ایران در این سه جنگتحمیلی خوب میدانند و نسلهای بعدشان هم بدانند و به اخلاق سازمانی خود تبدیل کنند که ما النصر الا من عندالله لذا بر حفظ و تقویت معنویت و روحیه توکل و توسل مداومت کنند.
کسانی هستند که کباده انقلابی بودن را میکشدند اما شاکر دستِ عیان خدا در تحقق این پیروزی نیستند و با ادعای فهمِ نظامی و یا درکِ سیاسی بالاتر و دقیقتر از همه و با خود-برتربینیِ مرضی تلاش میکنند تردید ایجاد کنند در این نصرت و پیروزی روشن و دست برتر جمهوری اسلامی ایران و ... به سخنان بیارزش و اداهای این مدعیان توجه نکنید.
از شروع مجدد جنگ توسط دشمن، تعجب نمی کنیم و از جنگ هراس نداشته و نداریم و همیشه تحت امر رهبر معظم هستیم و آماده جنگ.
بخش اول گفت و گوی عقیق با استاد حسین انصاریان: