عقیق: حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری در محفل معارفی شب گذشته حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه خداوند برا هدایت ما ۱۲۴ هزار معلم و مربی فرستاده است، اظهارداشت: این معلمان را خداوند تربیت کرده و پس از آنها ۱۲ امام و سپس تعداد زیادی از امامزادگان، علما و شهدا پیام هدایت الهی را به ما رساندهاند؛ بنابراین هیچ توجیهی برای هدایت نشدن ما وجود ندارد.
وی با بیان اینکه پیامبر به محضر خداوند گله می کند که این امت قرآن کریم را مهجور گذاشتهاند، گفت: خداوند می فرماید هر کس به آیات قرآن عمل کند حتما هدایت می شود، رشد می کند و در زندگی خود موفق و خوشبخت می شود.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه بسیاری از مشکلاتی که در کشور ما وجود دارد به خاطر تحریم نیست بلکه به خاطر کوتاهی خودمان است گفت: خداوند می فرماید اگر با فرمول تربیتی من عمل کنید از آسمان و زمین برایتان برکت می فرستم ولی اگر فرمول تربیتی من را تکذیب کنید برکات آسمان ها و زمین را از شما سلب می کنم.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا خداوند به کافران نعمت می دهد و باران می بارد، گفت: خدا در قرآن کریم می فرماید افرادی که پشت به خدا کردند و ایمان به خدا نیاوردند آنقدر نعمت های مادی را به آنها می دهم که قرق در خوشی شوند ولی در سرای آخرت آنها را محروم خواهم کرد.
ماندگاری با اشاره به اینکه ما در مدرسه تربیتی خداوند ثبت نام کرده ایم، افزود: هیچ معلمی از کسی که در مدرسه ثبت نام نکرده است تکلیف نمی خواهد و امتحان نمی گیرد؛ بنابراین خدا می فرماید حالا که ثبت نام کرده اید باید تکالیف خود را به خوبی انجام دهید تا از آسمان ها و زمین برای شما برکت بفرستم و اگر به تکالیف خود عمل نکنید نعمتهایم را به شما نخواهم داد.
وی با تأکید بر اینکه همه گمان می کنیم متدین هستیم ولی آموزش های الهی را جدی نمی گیریم، افزود: آموزش قرآن یعنی موفقیت در زندگی و برای رسیدن به این موفقیت اول باید باور و اعتماد به قرآن داشته باشیم، دوم سکوت و گوش فرا دادن به آیات قرآن، سوم تلاوت قرآن، چهارم تدبر در قرآن و پنجم عمل به دستورات قرآن کریم است.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه قرآن نسخه شفابخش انسان است، گفت: ما نسخه را از خداوند گرفته ایم ولی آن را روی طاقچه خانه های خود گذاشته ایم و از آن استفاده نمی کنیم.