کد خبر : ۱۰۹۶۲۷
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۲

هالیوود؛ به دنبال تفسیری جدید از «آخرالزمان»

روح الله مقدسی؛ کارگردان سینما و تئاتر گفت: سینمای آمریکا و هالیوود به دنبال آن است که تفسیر و باور خود از آخرالزمان را به میل خویش به جهانیان القا کند.

عقیق:روح الله مقدسی در گفت و گویی در استان کردستان اظهار داشت: دنیای کنونی دنیای تقابل اندیشه ها و فضای مجازی است و تقابل به شکل کلاسیک دیگر جایگاه سابق خود را ندارد.

این کارگردان سینما و تئاتر ادامه داد: به عینه شاهد سرمایه گذاری بسیار بالای برخی از کشورهای جهان همانند آمریکا، فرانسه، آلمان و... روی صنعت سینما هستیم و با هنر هفتم می خواهند جنگ خود را به صورت پنهان ادامه دهند.

مقدسی با اشاره به اینکه امروز سینما به ابزاری خطرناک تر از بمب اتمی تبدیل شده است، افزود: این مقدار هزینه در حوزه رسانه به ویژه در سینما چه معنایی می تواند داشته باشد؟! این سرمایه های هنگفت در سینمای جهان یک سرمایه گذاری بلند مدت است که می توان از آن به عنوان استعمار از راه دور نام برد.

این کارگران سینما در ادامه سخنان خود گفت: امروز بخش اعظمی از خواسته های کشورهایی همانند آمریکا به صورت غیرمستقیم و از پرده سینما به کشورهای دیگر  القا می شود و در سالهای اخیر این مسئله جدی تر شده است.

وی با اشاره به اینکه در سینمای کنونی جهان به ویژه هالیوود شاهد تغییر ماهیت « آخرالزمان» هستیم، بیان کرد: سینمای آمریکا و هالیوود به دنبال آن است که تفسیر و باور خود از آخرالزمان را به میل خویش به جهانیان القا کند.

مقدسی تصریح کرد: در مقابل این هجمه فرهنگی و اعتقادی سینمای غرب و آمریکا، باید اذعان کرد که سینمای ایران کم کاری مشهودی دارد که این می تواند زمینه نفوذ اعتقادات غیردینی و غیراسلامی در کشور را آسان سازد.

این کارگردان سینما و تئاتر ادامه داد: تمام ظرفیت های داشتن یک سینمای برتر و تاثیرگذار در کشور وجود دارد، یعنی هم در بحث نرم افزاری و هم سخت افزاری کمبودی احساس نمی شود، ولی بزرگترین مشکل ما همین وضعیت منفعل فعالان عرصه سینما می باشد.

وی اظهار داشت: در سالهای اخیر که نیاز جامعه به مسایل دینی به شدت احساس می شود، شاهد کم کاری سینما در حوزه دین هستیم و این می تواند آسیب های جدی به صنعت سینما و اعتماد مردم وارد کند.

مقدسی با اذعان به اینکه سینمای هالیوود در مباحث دینی و اعتقادی بیشتر از سینمایی همانند سینمای ایران فعالیت داشته و دارد، گفت: همه پتانسیل های دینی و ملی در کشور برای ایجاد یک انقلاب فرهنگی در حوزه سینما و تئاتر موجود است و دولت نیز هرگونه امکاناتی را در اختیار این دست از فیلم سازان قرار می دهد، ولی رغبت فیلم سازان و کارگردانان به ساخت فیلم های مذهبی و دینی بسیار کم شده است.

این کارگردان سینما و تئاتر بیان کرد: زمانی که در سینمای داخلی هیچ فعالیتی در بحث دینی نداشته باشیم، بی شک سینمای هالیوود و غرب این خلاء را پر می کند.

مقدسی عنوان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به ویژه در دهه 60 سینمای ایران مسیر ترقی را پیش می رفت ولی بعد از یک دهه روند صعودی، به تدریج سینمای ایران به سمت ساخت فیلم ها و سریال های تجاری رفت تا جایی که اکنون میل و رغبت جامعه به فیلم های ایرانی رو به کاهش است که این برای سینمای کشور می تواند زنگ خطری باشد.

این کارگردان سینما و تئاتر در پایان سخنان خود گفت: بی شک ساخت مجموعه ها و سینمایی هایی که مضمون دینی و اعتقادی دارند می تواند پاسخگوی بخش اعظمی از شبهات جامعه باشد، لذا کارگردانان باید از دایره تجارت خارج شوند و نسبت به دین و شریعت بیشتر احساس تکلیف و وظیفه نمایند.

منبع:حوزه


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین