کد خبر : ۱۰۸۸۲۸
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۳

امکان جابه‌جایی روزانه 2 هزار نفر از زوار اربعین با خط دریایی خرمشهر-بصره

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر با بیان اینکه زیرساخت‌های مناسبی در اسکله مسافری بندر خرمشهر وجود دارد، گفت: در صورت استقبال زوار حسینی در ایام اربعین، امکان جابه‌جایی روزانه 2000 نفر مسافر به بندر بصره وجود دارد.

عقیق:نوراله اسعدی در گفت‌وگویی در تشریح آماده‌سازی زیرساخت‌‌های بندر خرمشهر برای استقبال زائران اربعین حسینی اظهار داشت: در بندر خرمشهر ترمینال مسافربری بین‌المللی دریایی با ظرفیت روزانه دو هزار ‌مسافر وجود دارد.

وی افزود: از اسکله مسافری بندر خرمشهر، امکان تردد مسافری به بنادر کویت و کشور عراق به صورت همزمان وجود دارد. 

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر ادامه داد: در حال حاضر در بندر خرمشهر این زیرساخت فراهم شده است که روزانه به بیش از 2 هزار نفر از زوار حسینی خدمات ارائه دهیم.

اسعدی با اشاره به اینکه‌ از ظرفیت مناسب شناورهای استاندارد مسافری بابت خط خرمشهر-  بصره بهره‌مندیم، افزود:  در بندر خرمشهر دو اسکله استاندارد برای کشتی‌های مسافری کاتاماران با ظرفیت بیشتر استفاده می‌شود. 

وی اضافه کرد: در صورت استقبال زائران حسینی این زیرساخت امروز وجود دارد و سازمان بنادر تمهیدات لازم را در این باره در نظر گفته است. 

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر با بیان ایکه‌ زیرساخت‌ در حوزه پایانه مسافری در بندر خرمشهر بسیار مناسب است، ادامه داد: قطعا به تعداد مورد نیاز و استقبال زوار، هر میزان شناور که لازم باشد در خط بین‌ شلمچه تا بصره می‌توانیم راه‌اندازی کنیم و از سوی دیگر طرف عراقی هم در این حوزه هماهنگ است. 

اسعدی اظهار داشت: البته هزینه‌های مترتب به ورود شناور به حوضچه طرف مقابل رقمی بالاتر ‌نسبت به ایران دارد و همین دلیل‌ موضوعی است تاکنون برای شناوردارها مقرون به صرفه نبوده است‌ مگر آنکه در این ایام اربعین، شرایط خاص تعرفه‌ای ایجاد کنند که با استقبال مناسب مسافران می‌توان هزینه‌ها را کاهش داد.

به گزارش فارس فاصله دریایی خرمشهر تا بصره ‌16 مایل دریایی است، شناورهای مسافری از پایانه مسافری خلیج فارس خرمشهر تا بندر بصره، در مدت زمان ‌یک ساعت می‌توانند این مسیر را طی کنند.

پیش از این حدود پنج شناور در خط خرمشهر-بصره داشتیم؛ قطعاً فعالیت مجدد خط دریایی خرمشهر-بصره ‌در حوزه اقتصاد و معیشت مردم این منطقه تأثیر مناسبی خواهد داشت.

با توجه به ازدحام جمعیت در مرز شلمچه ‌در ایام اربعین‌خط دریایی خرمشهر-بصره به عنوان مسیر پشتیبان قابل استفاده خواهد بود.

با توجه به اشتراکات فرهنگی، دینی و مذهبی کشورهای ایران و عراق، می‌توان از کریدور دریایی خرمشهر-بصره به عنوان کریدور فرهنگی، اقتصادی و گردشگری دو کشور بهره گرفت.

بندر خرمشهر ‌در خلیج فارس به دلیل همجواری با کشور عراق، منطقه‌ای استراتژیک از نظر تجاری و سیاسی محسوب می‌شود که با قرار گرفتن در محدوده منطقه آزاد تجاری اروند و نزدیکی به پالایشگاه آبادان و صنایع فولاد خوزستان فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاری در آن فراهم است.

فعالیت پایانه مسافری دریایی خرمشهر در ساحل رودخانه اروند در سال 85 با حرکت یک فروند کشتی مسافری کاتاماران به مقصد کویت‌ آغاز شد.

منبع:فارس


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پربحث ها
پرطرفدارترین عناوین