عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۱۰۱۷۰۵
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۸
مدیر پشتیبانی و خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران گفت: در ایام اربعین حسینی در موکب‌های برپاشده در ورودی‌های مسجد مقدس جمکران بیش از 45 هزار زائر با صبحانه شامل آش، حلیم، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ پذیرایی شده و 35 هزار زائر نیز با غذای گرم و ساده اطعام شده‌اند.
عقیق:اسماعیل بخشعلی به تشریح فعالیت‌های صورت گرفته در مسجد مقدس جمکران برای میزبانی از زائران اربعین حسینی پرداخت و اظهار کرد: خادمان این مکان مقدس امسال همچون سال‌های گذشته در محل عمود 1070 مسیر نجف اشرف به کربلای معلی موکب مع امام منصور را برپا کرده و خدمات مختلف رفاهی و فرهنگی را به زائران اربعین حسینی ارائه دادند.

وی ادامه داد: امسال برای خدمت‌رسانی به زائران ایرانی و غیر ایرانی اربعین که از شهر قم برای عزیمت به سمت مرزهای کشور عراق عبور کرده و به مسجد مقدس جمکران مشرف می‌شدند موکب‌هایی در داخل مسجد برپا و خدمات مختلفی به زائران ارائه شد.

مدیر پشتیبانی و خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه خدمت‌رسانی به زائران اربعین از 27 مهر آغازشده و تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت، گفت: در این مدت در موکب‌های برپاشده در ورودی‌های مسجد مقدس جمکران بیش از 45 هزار زائر با صبحانه شامل آش، حلیم، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ پذیرایی شده و 35 هزار زائر نیز با غذای گرم و ساده اطعام شده‌اند.

بخشعلی ادامه داد: برای اسکان زائرین نیز 16 هزار مترمربع فضای شبستان‌های امام علی(ع) و کربلا آماده‌سازی شد که در این مدت بیش از 17 هزار نفر شب را در این مکان‌ها استراحت کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر پذیرایی از زائران در وعده های صبحانه و شام، موکب‌های اربعین به صورت شبانه روزی با چای و خرما از زائران اربعین حسینی پذیرایی کردند.


منبع:ایسنا


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین