رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: مجالس اهلبیت (ع) باید محل تقویت اعتقادات شیعیان باشد و مداحان و شعرا وظیفه دارند، کلام خود را با معارف دقیق دینی پیوند بزنند و در مسیر رضایت الهی گام بردارند.
مداح اهل بیت(ع) گفت:رهبر معظم انقلاب بارها بر جایگاه و رسالت مهم شعرا و مادحین اهلبیت (ع) تأکید کرده و مطالباتی جدی از جامعه ستایشگری مطرح کردهاند که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
استاد مجاهدی با تأکید بر ضرورت آموزش ستایشگران در محضر علمای دین، گفت: مداحان و شاعران باید تربیتشده مکتب عالمان بزرگ دین باشند و از بهرهگیری از منابع ضعیف و بیاعتبار در سرودهها و مدیحهسراییها پرهیز کنند.
یکی از مداحان اهلبیت علیهمالسلام گفت: اشعار حاج غلامرضا سازگار همچون مفاتیحالجنان برای مداحان است و کمتر مداحی را میتوان یافت که شعری از ایشان را نخوانده باشد.
آیین بزرگداشت و تکریم دو پیرغلام با اخلاص و از چهرههای ماندگار عرصه ستایشگری اهلبیت(ع)، غلامرضا سازگار و رضا عاصی از سوی هئیت خادم الرضا(ع) قم برگزار شد.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به تأثیر زیاد لقمه حلال در تربیت فرزندان گفت: گاهی مواقع یک قیمتگذاری غلط و غیر قابل پرداخت بر روی اجناسی مانند نان و یا خدماتی مانند کرایه حمل و نقل عمومی توسط حاکمیت باعث می شود زمینه ورود مال حرام به زندگی عموم جامعه ایجاد شود.
چهارمین نشست ملی هیأتها و تشکلهای دینی کشور با عنوان «مهرواره سال هیأت و تشکلهای دینی جمهوری اسلامی ایران» از 27 تا 29 فروردین 1404 در مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه تهران برگزار شد
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، صبحدل به عنوان «پدر مذهبی رادیو» شناخته شد و بیش از ۱۳۰۰ اثر رادیویی از جمله دعاهای سحر، دعای تحویل سال و مناجاتهای متنوع را تهیه کرد.
رویداد علمدار ستایشگری در منزل اول، به پاسداشت مقام پیرغلام متعهد آل الله، مرحوم حاج میرزا علی آهی اختصاص خواهد یافت.
حجت الاسلام موسوی مطلق از تجربیات عمیق علامه قاضی میگوید. او در روزی معمولی، در حال رفتن به نماز عشا، با پیامی از یک سید مواجه شد که به او گفت: «آقای قاضی، امروز ملجأ تمام اولیاء حضرت ابوالفضل (علیه السلام) است.»
حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: استعاذهی واقعی این است که پس از وسوسه شیطان، جانمان به سوی خدا حرکت کند؛ چنان که وقتی اعلام خطر کردند و گفتند به پناهگاه بروید صرف گفتن جمله «من به پناهگاه می روم» مشکلی را حل نمی کند، بلکه باید به سمت پناهگاه رفت و در آن قرار گرفت.»
آیت الله رشاد با اشاره به جایگاه نماز در اسلام، گفت: نماز در دستگاه دین اسلام دارای اهداف متعالی و حکمتهای ژرفی است که در سبک زندگی اسلامی تجلی مییابد.
بیستونهمین همایش مدیران هیئت رزمندگان اسلام سراسر کشور در روزهای ۱۰، ۱۱ و ۱۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در شهر مقدس قم برگزار میشود.
هشتمين جلسه كانون شعر و نوحه «مجال» به موضوع مصاديق وهن در نوحه و اشعار آئينى میپردازد.
حجت الاسلام باباخانی گفت: تصور ما از هیئت باید فراتر از یک مراسم صرف باشد،هیئت میتواند کوچه به کوچه و خانه به خانه را فتح کند، چرا که محل گفتگو و ارتباط است.
در دیداری رسمی با آیتالله علیرضا اعرافی، رئیس حوزههای علمیه کشور و عضو فقهای شورای نگهبان، داود منافی پور دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر علیه السلام، ضمن ارائه گزارشی از روند برنامهریزی و اهداف چهارمین اجلاس بینالمللی نخبگان منابر شیعه، از مدیریت حوزه برای حضور در این رویداد بزرگ دعوت بهعمل آورد.
با وجود تغییر نکردن خدمات به زائران عتبات، ثبتنام کاروانها برای اعزامهای اردیبهشت با افزایش هزینهها نسبت به ماه گذشته آغاز شد.
آیت الله یعقوبی، از علمای نجف، پیشنهاد داد تا ۱۵ شوال به عنوان «روز فتوت و جوانمردی» نامگذاری شود و بر احیای این ارزشهای اسلامی در جامعه تأکید نمود.