20 دی 1400 7 جمادی الثانی 1443 - 24 : 21
کد خبر : ۱۱۰۷۱۵
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۳
مسئول قرارگاه میاندار خدمت گفت: با تجربه کمک‌رسانی به سیل‌زدگان در ابتدای سال، طرح میاندار خدمت به‌صورت هدفمند با پشتیانی بیش از ۱۰۰۰ هیأت مذهبی کار خود را برای کمک‌ به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان آغاز کرده است.

عقیق:هادی شعبانی مسئول دفتر خدمات اجتماعی جامعه ایمانی مشعر و مسئول اجرایی طرح میاندار خدمت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس با اشاره به برنامه هیأتی‌ها برای کمک‌رسانی به سیل‌زدگان سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان اظهار داشت: بعد از بارندگی روز پنجشنبه ۱۹ دی‌ماه که منجر به سیل و آب‌گرفتگی در سه استان کشور شد، از روز جمعه ستاد کمک‌رسانی در مجموعه خیریه میاندار خدمت در جامعه ایمانی مشعر شکل گرفت که برنامه‌ریزی اتاق عملیات این امر را برعهده گرفت.

وی افزود: برای کمک‌رسانی به سیل‌زدگان اخیر براساس تجربه سیل گذشته برنامه‌ریزی مدونی را آغاز کردیم که در این راستا در استان‌های گرفتار سیل، خیمه هیأت‌ها با حضور هیأت‌های استانی تشکیل می‌شود و به عنوان مجریان میدانی کمک‌رسانی را انجام می‌دهند و هیأت‌های دیگر در کشور، پشتیبانی خواهند کرد.

کمک‌رسانی ۱۰۰۰ هیأت مذهبی کشور به سیل‌زدگان

شعبانی گفت: بیش از ۱۰۰۰ هیأت در جریان سیل اخیر اقدام به جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی برای کمک‌رسانی به سیل‌زدگان در این سه استان کشور کرده‌اند و صندوق‌های خیریه و موکب‌های خود را نیز برای این امر بسیج کرده‌اند.

کمک میدانی ۳۷ هیأت در استان‌های سیل‌زده

مسئول قرارگاه میاندار خدمت گفت: در مرحله اول کمک‌رسانی بناست هیأت‌های استانی فعالیت داشته باشند که در این راستا ۱۷ هیأت در سیستان و بلوچستان، ۵ هیأت در کرمان و ۱۵ هیأت در هرمزگان به صورت اجرایی فعالیت خواهند داشت و هیأت‌های دیگر این استان‌ها و باقی هیأت‌های کشور به عنوان پشتیبان اقدام خواهند کرد.

وی ادامه داد: براساس تقسیم‌بندی صورت گرفته بناست در هفته اول هیأت‌های سیستان و بلوچستان طبخ روزانه ۴ هزار پرس غذا را برعهده بگیرند و سپس هیأت‌های تهران جایگزین شوند و بعد از آن نیز هیأت‌های سمنان هرکدام در بازه‌های زمانی یک هفته‌ای خدمت‌رسانی خواهند داشت. این برنامه‌ریزی براساس تجربه کمک‌رسانی سیل لرستان و شمال کشور به‌کار گرفته شد تا کمک‌رسانی متمرکز و هدفمند باشد و از تجمع نیروها پرهیز شود و با مدیریت منابع به مدت یک ماه خدمت‌رسانی داشته باشیم.

نقش‌آفرینی اصلی هیأت‌ها در بازسازی و ساخت‌وساز منازل سیل‌زده‌ها

شعبانی افزود: در وقوع حوادثی شبیه به سیل در گام اول گاها کمک‌رسانی‌های تخصصی از سوی هلال‌احمر و سپاه با بالگرد نیازمند است و شاید پشتیبانی و طبخ غذا از سوی هیأت‌ها مورد نیاز باشد اما در گام بعدی که پاکسازی منازل است گروه‌های جهادی هیأت‌ها نقش پررنگ‌تری خواهند داشت اما در گام سوم که امر بازسازی و ساخت‌وساز منازل است، همواره هیأت‌ها تنها می‌مانند که بنا داریم با برنامه‌ریزی هدفمند، تمرکز خود را برای بخش سوم داشته باشیم.

کمک ۱۸ میلیارد تومانی هیأتی‌ها به سیل‌زدگان لرستان و شمال کشور

مسئول قرارگاه میاندار خدمت با بیان اینکه در سیل ابتدای سال بیش از ۱۸ میلیارد تومان از سوی هیأتی‌ها کمک‌رسانی شد، گفت: همچنان این خدمات‌رسانی از سوی هیأتی‌ها در لرستان و آق‌قلا ادامه دارد و پروژه‌های ساخت منازل در بخشی از روستا‌ها تا ۷۰ درصد پیشرفت داشته است، همچنین تلاش ما براین است تا پروژه‌های اشتغال‌زایی را نیز برای مردم این منطاق فراهم کنیم تا لااقل بتوانند اقسطا وام‌های دریافتی از دولت را به‌راحتی پرداخت کنند.

کد دستوری جامع برای جمع‌آوری هدفمند کمک‌های مردمی

وی اضافه کرد: به‌منظور جمع‌آوری هدفمند کمک‌های مردمی نیز کددستوری #۴۴۳۳۲۲۱۱*۶۶۵۵* درنظر گرفته شده است که هیأت‌ها و مردم در سراسر کشور می‌توانند کمک‌های نقدی خود را از این طریق واریز کنند، همچنین داوطلبان برای حضور در گروه‌های جهادی نیز می‌توانند از طریق این کد ساماندهی شوند و برای دریافت کمک‌های غیرنقدی اعم از وسایل گرمایشی، پتو، جیره غذایی خشک راهنمایی شوند.

شعبانی در پایان خاطرنشان کرد: در این کددستوری جامعه، همچنین بحث اطلاع‌رسانی نیازمندی‌های سیل‌زدگان نیز انجام می‌شود.

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: