17 اسفند 1400 5 شعبان 1443 - 03 : 01
کد خبر : ۱۰۸۴۰۲
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۸
هیأت فاطمیون تهران با دارا بودن یک صندوق قرض‌الحسنه و خیریه در زمینه امور خیرخواهانه نیز فعال است، به‌طوری‌که هر هفته برای دختران نیازمند، ۵ جهیزیه آماده می‌کند.

عقیق:مرتضی کلاهدوز، یکی از خادمان هیأت فاطمیون با اشاره به اقدامات این هیأت اظهار داشت: هیأت فاطمیون در سال ۱۳۴۷ توسط مرحوم حاج‌آقا بزرگ کلاهدوز راه‌اندازی شد و امروز نیز حسینیه آن در خیابان مجاهدین اسلام واقع است. هیأت فاطمیون همواره در دوران دفاع مقدس محل جمع‌آوری آذوقه و تدارکات برای جبهه‌ها بود و آذوقه، بخاری و ... برای نیروها فراهم می‌کرد و حتی محل اعزام نیرو به جبهه بود و بسیاری از جوانان از این حسینیه، اعزام شدند به طوری‌که بیش از ۱۰۰ جوان این هیأت به شهادت رسیده‌اند.

 

کلاهدوز تصریح کرد: در زمان زلزه کرمانشاه این هیأت، ۴ کامیون آذوقه و اقلام مورد نیاز زلزله‌زدگان را جمع‌آوری و ارسال کرد و چندین کانس بهداشتی نیز برای مردم آن مناطق ارسال کرد و در سیل اخیر نیز ۳ کامیون آذوقه شامل برنج و روغن برای سیل‌زدگان ارسال شد و با هماهنگی صورت گرفته با یک کارخانه تولید نان نیز موفق شدیم با ارائه آرد به این کارخانه، میزان بسیاری نان برای مردم سیل‌زده تولید و ارسال کنیم.

وی افزود: هیأت فاطمیون دارای صندوق قرض‌الحسنه و خیریه است. در بخش خیریه آن، هر هفته خیران در هیأت جلسه‌ای برگزار می‌کنند و برای کمک‌رسانی‌ها برنامه‌ریزی می‌کنند. یکی از برنامه‌های ثابت این خیریه، تهیه هفتگی بالغ بر ۵ جهیزیه برای زوج‌های نیازمند است که یک کارگروه دختران را شناسایی و اقلام مورد نیاز را برای آنان ارسال می‌کنند.

کلاهدوز تصریح کرد: همچنین در قالب صندوق قرض‌الحسنه این هیأت نیز به افراد نیازمند نیز تسهیلات بدون سود پرداخت می‌شود.

این عضو هیأت فاطمیون افزود: افرادی که در خیریه و صندوق هیأت، کمک‌رسانی می‌کنند، همان بانیان هیأت هستند که برای اطعام عزاداران نیز برنامه‌ریزی و هزینه می‌کنند. یعنی همان افرادی که در شب‌های محرم نذری در این هیأت می‌دهند، در امور خیریه نیز مشارکت و کمک‌رسانی دارند لذا این حرف اشتباه است که افرادی بگویند به جای اطعام عزادارن امام حسین(ع) به نیازمندان کمک کنید زیرا همان افرادی که اطعام می‌کنند، فعالیت‌های خیرخواهانه هم دارند.

وی با اشاره به اینکه خیریه این هیأت حتی برای درمان بیماران نیازمند نیز برنامه‌ریزی و کمک رسانی می‌کند، گفت: خیریه هیأت دارای واحد پخش غذاست، به‌طوری‌که هر زمان بناست در مراسم هیأت اطعام صورت گیرد، اگر برای ۱۵۰۰ نفر جمعیت حاضر غذا طبخ می‌شود، ۲۰۰ الی ۳۰۰ پرس غذا نیز بیشتر طبخ می‌شود و توسط این کارگروه در مناطق محروم و نیازمند شناسایی شده، توزیع می‌شود.

کلاهدوز در پایان خاطرنشان کرد: در این هیأت معتقدیم، البته نیاز امروز کشور در کنار ایجاد خیریه فرهنگی است لذا در هیأت فاطمیون نیز به این سمت حرکت کردیم تا با اعزام مبلغ و توزیع کتاب، بتوانیم در عرصه فرهنگی نیز در مناطق مختلف و محروم تاثیرگذار باشیم تا بتوانیم ان‌شاء‌الله نسل آینده کشور را محب اهل بیت(ع) تربیت کنیم تا برخی از معضلات و مشکلات کشور برطرف شود.

 

منبع:فارس

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: