عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۲۱۲۸۱
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴
ميدان انقلاب، در سه ماهه‌ پایانی عمر «رژیم پهلوی» خصوصا پس از دو واقعه «کشتار 13 آبان 1357» و «تحصن در دانشگاه تهران»، به کانون حضور انقلابی توده های مردم و تظاهرات میلیونی تبدیل شد.

عقیق: در تقاطع خیابان «آزادی» و خیابان »کارگر» در شهر «تهران» میدانی قرار دارد که 35 سال است با عنوان «انقلاب اسلامی» شناخته می شود. این میدان که از مهم ترین میادین تهران به شمار می رود، پیش از پیروزی «انقلاب اسلامی» در میان عموم مردم «تهران» با نام »میدان مجسمه» شناخته می شد که تندیسی از «شاه پهلوی» در میانه آن نصب شده بود.

«میدان انقلاب» در سه ماهه‌ی پایانی عمر «رژیم پهلوی» خصوصا پس از دو واقعه «کشتار 13 آبان 1357» و «تحصن در دانشگاه تهران»، به کانون حضور انقلابی توده های مردم و تظاهرات میلیونی تبدیل شد.

تصویری که پیش رو دارید، نمایی از «میدان انقلاب اسلامی» را در زمستان سال 1357 به ثبت رسانده است. عکاس این عکس، هنرمند با سابقه کشورمان «قربان خلیلی» است.

با دقت در عکس که به صورت پانوراما و از مجاور «سینما بهمن» گرفته شده است، به خوبی ساختمان هایی که امروز هم نسبتا دست نخورده باقی مانده اند، قابل تشخیص هستند. از قبیل «سینما پارس»، «ساختمان شهید رضوی» در نبش خیابان کارگر شمالی.

 


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین