۳۰ دی ۱۴۰۳ ۲۰ رجب ۱۴۴۶ - ۲۷ : ۰۳
عقیق:خبر تعطیلی موسسات قرآنی، هر از چندگاهی به خروجی رسانههای کشور میآید و بعد از مدتی به فراموشی سپرده میشود.
در این چهل سال بعد از انقلاب، موسسات قرآنی در کشور قصه پرغصهای داشته امّا با همه مظلومیتها حرکت رو به جلویی داشته و دارند. آنها با وجود همه کاستیها و محدودیتها در تمامی عرصههای ملی و بینالمللی نقشآفرینی کردند و لبیگگوی فرمایشات رهبر انقلاب بودند امّا چه میشود که مدیر قرآنی برای عدم تامین نیازهای مالی، موسسه قرآنی خود را تعطیل میکند.
همین امروز خبر تعطیلی موسسه قرآنی "جوان ابرار" بر روی خروجی یکی از رسانهها قرار گرفت و مدیر این موسسه تعطیلی آن را عدم حمایتهای مالی نهادها و دستگاههای بالادستی عنوان کرد.
هر چند برخی کارشناسان و مسئولان قرآنی کشور بر این باورند که کمبود بودجه قرآنی در سالهای گذشته، دلیل اصلی تعطیلی موسسات است امّا واقعیت این است که اختلافات سلیقهای و بیتوجهی به اصل فعالیت موسسات و کشمکشهای اخیر بهویژه در موضوع ادغام اتحادیههای قرآنی و در نهایت تمرکز بر رفع اختلافات سبب میشود تا مشکلات اصلی موسسات به فراموشی سپرده میشود و آن را به تعطیلی بکشاند. تجمع هفته گذشته مدیران موسسات در مقابل ساختمان شورای توسعه فرهنگ قرآنی دلیلی بر همین این ادعاست.
نمایندگان موسسات قرآنی درباره تحصن خود در مقابل دفتر شورای توسعه فرهنگ قرآنی اینگونه توضیح میدهند که پس از عدم اجرای مصوبه صریح و قانونی شورای توسعه درباره ادغام اتحادیههای قرآنی تصمیم گرفتند تا در ساختمان رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی تجمع کنند تا شاید بتوانند صحبتهای خود را بدون واسطه با حجتالاسلام سعید عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در میان بگذارند.
آنچه باید مدنظر مدیران قرآنی کشور قرار گیرد این است که زنگ هشدار برای تعطیلی موسسات قرآنی در کشور به صدا درآمده است و آنطور که از شواهد برمیآید اگر مدیران قرآنی کشور، برای احیای این سرمایه ملی آستین بالا نزنند، باید منتظر بستهشدن درهای این موسسات باشند.
منبع:تسنیم