در برنامه محیا مطرح شد:
شاعر و تصنیفسرا جز شعر و آهنگ باید از صفر تا صد اثر را بشناسد ، باید بر همه جنبه ها شناخت داشته باشد و کارکردهای آن را بشناسد . معمولا شاعران بعد از نوشتن آخرین کلمهی اثر ، کار را تمام شده میدانند اما نباید اینگونه باشد بلکه باید به این که چه کسی میخواند ، چه زمانی منتشر میشود و حتی ظرفیت های تصویری توجه کند
پس از یک دوره بیماری:
آيتالله فاطمینیا در سال ۱۳۲۵ در تبریز به دنیا آمد. او مجتهد، خطیب، عارف و استاد اخلاق، مورخ اسلامی و کتابشناس بود و در زمینه اخلاق و عرفان، حدیث و شعر عربی صاحب نظر بود.
در دهمین قسمت برنامه محیا مطرح شد:
این مسئله ، مسئله صرفا ایران نیست همه ی مسلمانان امام حسن (ع) را دوست دارند . حکومت آل سعود فعلی حرم را خراب کرده است بنابراین خودش باید به بهترین نحو و با احترام کامل بسازد .
در چهارمین قسمت برنامه محیا عنوان شد:
محیا(نخستین مجله تصویری هیئت)،هر سه شنبه هر هفته از ساعت ۲۲ به صورت زنده از عقیق و صفحه محیا پخش می شود.
حاج سید مجید بنی فاطمه در سومین نشست از سلسله جلسات «آهات» :
متاسفانه در این سالهای اخیر سلیقهها تغییر کرده است. زمانی که برای شخصیت حضرت علیاصغر(ع) شاعران 3-4 سال اثر تولید میکند تمام حرفهایش را زده است بنابراین نوآوری ندارد بنابراین نباید اصرار به خواندن نوحه جدید داشته باشیم در این صورت کار ضعیف تولید خواهد شد.
در منزل استاد سازگار
حاج منصور ارضی مداح اهل بیت(ع) و رئیس شورای عالی ستایشگری کشور در این بخش جلسه تاکید کرد: این صیانت و پیگیریها در کل بخش مرتبط با هیأت باید در نظر گرفته شود و جامعیت آن است که میتواند اقدام موثر تلقی شود.