حجت الاسلام رفیعی از معرفت الله می فرمایند:

این پنجشنبه که اعمال تو را نزد ما آوردند...

داوود رقی می گوید که من به خدمت امام صادق (ع) رفتم ، ایشان خیلی با خوشحالی با من برخورد کردند . از ایشان پرسیدم چرا امروز اینقدر با روی گشاده با من برخورد کردید ؟ آقا فرمودند: این پنجشنبه که اعمال تو را نزد ما آوردند ، دیدم به پسر عموی خود سر زدی و من را خوشحال کردی .
نکته ای درباره "اخلاقِ خوش" از "حجت الاسلام فرحزاد":

رحم کن تا بر تو رحم شود!

یکی از عارفان زیاد استغفار می کرد و ایشان می گفت که من بخاطر گفتن یک الحمدلله، مدتهاست که استغفار می کنم. جریان به این صورت بود که ایشان در بازار مغازه ای داشت و به او خبر دادند که مغازه اش آتش گرفته است ولی او دید که مغازه او نسوخته است ،گفت: الحمدلله که مغازه ی من نسوخته است و برای دیگران متاثر نشد.
علامه طهرانی(ره) :

هر مقدار که عمل نکنی،عقب افتاده ای!

هرکسی در گرو عمل خود است، من در گرو عمل خودم هستم و شما هم در گرو عمل خودتان! «إنَّ لی عَمَلی و لَکُم عَمَلَکُم» اگر من خودم هم عصیان خدا را به جا بیاورم ساقط می‌شوم و در درّه هلاکت سقوط می‌کنم!
گفتار " آیت الله مظاهری" درباره صبر و اقسام آن:

اگر تقوای یوسف نبود، او نیز چون زلیخا می لغزید

تقوا و تقویت روحیه خدا‌ترسی کار بسیار مشکلی است، از همین رو بسیارند افرادی که عابد و زاهد بوده‌اند، اما وقتی به پول و ریاستی رسیدند، به کلّی عوض شده و گویی هیچگاه دین را نمی شناخته اند.
اهمیت تلاوت قرآن از منظر "آیت الله وحید خراسانی":

جزای تو این است که با او باشی در روز قیامت!

فرمود: جزای تو که قرآن خواندی، ختم قرآن را هدیه کردی به رسول خدا، به علی مرتضی، جزای تو این است که با او باشی و از او جدا نشوی....
حکایتی خواندنی از استاد حسین انصاریان:

از خدا می خواهم آخرین کسی که از دنیا می رود، تو باشی!

من می‌خواستم اسلام را انتخاب کنم، رفتم عربستان، در شهر مدینه 5 عالم را که یک گروه علمی بودند معرفی کردند، اتفاقاً وقت نهار بود و از آن‌جایی که از زمان تولد تاکنون چپ دست بوده‌ام، قاشق را با دست چپ برداشتم که آن‌ها با عصبانیت و با تلخی گفتند بگذار زمین و با دست راست غذا بخور!!

ماجرای عنایت امام هشتم(ع) به علامه حسن زاده

سپس به پیشگاه والاى امام هشتم، سلطان دین رضا رسیدم و عرض ادب کردم، بدون اینکه سخنى بگویم، امام که آگاه به سرّ من بود و اشتیاق و التهاب و تشنگى مرا براى تحصیل آب حیات علم مى‌دانست فرمود: نزدیک بیا!

کلامی از "حجت الاسلام آقاتهرانی" درباره چهره برزخی اعمال

هنگامی که عمل و رفتاری در انسان عادت می‌شود، باطن انسان را با خود همراه و متناسب می‌کند. توضیح آن که ما یک چهره ظاهری داریم که همه آن را می بینند و شامل چشم، لب، دهان، گوش و ... می شود. اما یک چهره باطنی هم داریم که بر اثر رفتارها و کارهای انسان شکل می‌گیرد.
بیان عظمت «الحمدلله» از آیت الله سید حسن مرتضوی:

گفتن این جمله عبادت است!

اگر انسان توفیق پیدا کند به جای القائات شیطان از کلمه «الحمدالله رب العالمین» استفاده کند بهترین جایگزین را انتخاب کرده است.
کلام استاد "قرائتی" درباره ضرورت وجود امام و کلام معصوم:

کتابِ بی معلّم نداریم

هرگز کتاب خدا و عترت از هم جدا نمی شوند. پس اگر الان قرآن هست حتما باید حضرت مهدی (عج)هم باشد .زیرا قرآن و اهل بیت ازهم جدا نمی شوند. کسانی گمراه هستند که جزو ضالین هستند یعنی یا کتاب را می گیرند یا اهل بیت را می گیرند ولی هر دو را نمی گیرند.
قبلی۴بعدی