عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۶۸۴۱۹
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۶
آیت‌الله محمدی گلپایگانی در اختتامیه سومین جشنواره شعر حوزه:
رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: متأسفانه در زمان با این حرکت‌های جاهلانه و عامدانه، کسانی با پرچم‌های سیاه به نام اسلام، جهان را نسبت به اسلام بدبین می‌کنند. امیدوارم روزی برسد که تعالیم عالیه و حیات‌بخش اسلام همه جا را فرا بگیرد.

عقیق:آیت‌الله محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در اختتامیه سومین جشنواره بین‌المللی شعر حوزه (اشراق) ویژه شاعران حوزوی فارسی زبان به بیان سخنانی در خصوص فرارسیدن سالروز ولادت با سعادت پیامبر اعظم(ص) پرداخت و گفت: بهترین مُعرّف حضرت رسول(ص) مولا علی (ع) است، در حدیثی داریم که پیامبر اکرم (ص) به ایشان فرمود: یا علی، نشناخت خدا را آن طور که باید، جز من و تو و نشناخت مرا آن طور که باید جز تو و خدا و نشناخت تو را آن طور که باید جز من و خدا.

وی اظهار داشت: اگر بخواهیم مقامات عالیه حضرت رسول(ص) را بیشتر بشناسیم، بهترین معرف بعد از قرآن کریم، نهج‌البلاغه است. پیامبر(ص) طبیبی بود که معطل نمی‌ماند مریض به او مراجعه کند، ایشان به دنبال مریض می‌رفت.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری عنوان کرد: متأسفانه در زمان ما با این حرکت‌های جاهلانه و عامدانه، کسانی با پرچم‌های سیاه به نام اسلام، جهان را نسبت به اسلام بدبین می‌کنند. امیدوارم روزی باشد تا ببینیم تعالیم عالیه و حیات‌بخش اسلام همه جا را فرا بگیرد، «لِیُظهِرَهُ عَلَى الدّینِ کُلِّهِ»؛ بشریت بخواهد یا نخواهد، جامعه اسلامی بخواهد یا نخواهد پیروزی با اسلام است.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه سومین جشنواره شعر حوزه بیان داشت: جلسه امروز به لحاظ کمی و کیفی جلسه پرباری بود و علمای بزرگ ما غالباً از نعمت الهی شعر برخوردار بوده‌اند.

محمدی گلپایگانی ادامه داد: علامه بحرالعلوم که از طبع شعر برخوردار بود بارها از نجف پیاده به کربلا می‌رفت، در یکی از این سال‌ها، روزی در بین مسیر نجف تا کربلا خسته می‌شود که به دوستان و همراهانش می‌گوید من خسته شده‌ام و از آنها می‌خواهد که شب را آنجا بمانند و فردا به ادامه مسیر بپردازند. دیدند علامه با زبان فارسی چیزی زمزمه می‌کرد شعری از طالب آملی بود مبنی بر «از ضعف به هر جا که نشستیم وطن شد/ و از گریه به هر کوی گذشتیم چمن شد».

وی تصریح کرد: شعر خیلی مهم است کسانی که از این موهبت الهی بی‌بهره‌اند واقعاً محرومند علمای بزرگی داشتیم که طبع شعر داشتند که از آن جمله می‌توان به ملااحمد نراقی اشاره کرد.


منبع:فارس


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین