عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۶۲۹۳۴
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۷
قرائتی:
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با انتقاد از تعطیلات تابستانی حوزه‌های علمیه گفت: تعطیلات حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها در طول سال زیاد است.
عقیق:حجت‌الاسلام والسلمین محسن قرائتی در نشستی با طلاب استان سمنان در سالن تأمین اجتماعی این شهر اظهار داشت: باید از لحظه لحظه‌های عمر خود به درستی استفاده کنیم.
 
وی با اشاره به اهمیت علم‌آموزی در اسلام تصریح کرد: علم زمان و مکان خاصی نداشته و تعطیلی در علم‌آموزی معنی ندارد و باید مصادیق«ز گهواره تا گور دانش بجوی» در کشور به فراوانی وجود داشته باشد.
 
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه اسلام با تعطیلی زیاد، مخالف است تصریح کرد: با توجه به آیات قرآن در سوره «جمعه»، حتی کسب‌وکار و اقتصاد نیز باید تنها به مدت حضور در نماز جمعه در شهرها تعطیل شود؛ نه تمام روز جمعه و عصر روز قبل آن را.
 
قرائتی با اشاره به اینکه متأسفانه موضوع فرهنگ و علم‌آموزی نیز در کشور در سه ماهه تابستان تعطیل است عنوان کرد: تعطیلات حوزه و دانشگاه زیاد است.
 
وی با اشاره به لزوم توجه خود طلاب به موضوع علم‌آموزی بیان کرد: خود طلاب در حوزه‌های علمیه باید از اوقات فراغت به نحو مطلوب برای افزایش دانش خود استفاده کنند.
 
رئیس ستاد اقامه نماز تصریح کرد: هر طلبه‌ای باید در مدت تحصیل خود در حوزه‌های علمیه، هر ساله یکی از هنرهای دینی و مذهبی را فرا گرفته و آن را به مردم ارائه دهد.
 
قرائتی با بیان اینکه در هیچ زمانی به اندازه امروز به اسلام در کشور توجه نشده است بیان کرد: حوزه‌های علمیه نیز باید تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه را در حوزه‌های علمیه بیشتر مورد استفاده قرار دهند.
 
وی با اشاره به انواع علم از نظر آیات و روایات قرآنی گفت: بر اساس قرآن، علم به سه نوع مفید، خنثی و مضر تقسیم می‌شود که همه باید برای اندوختن علم مفید تلاش بیشتری داشته باشند.
 
رئیس ستاد اقامه نماز با تأکید بر لزوم توجه به نیازهای مردم برای سخنرانی روحانیان در مساجد و منابر بیان کرد: سخنرانان روحانی در منابر باید در سخنرانی‌های سلسله‌‌وار خود بر منابر، از همه دین بگویند؛ نه اینکه تنها به قسمتی از دین تکیه کرده و در سخنرانی‌های متوالی خود در یک مکان از آن بگویند.
 
وی خطاب به روحانیان و طلاب استان سمنان تأکید کرد که سخنرانی‌های منابر در مساجد باید به دور از بازی با الفاظ، کاربردی، کوتاه و غنی باشد.
منبع:تسنیم

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین