عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۴۱۱۵۱
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۵
وقتی معلم قرآن جوان بود
خلاف آنچه که از واژه استعمار میان ما جا افتاده، قرآن کریم آن را به گونه دیگری تعبیر می‌کند؛ حجت‌الاسلام قرائتی نیز به کمک تمثیلی زیبا به تفسیر کلمه استعمار می‌پردازد.
عقیق:حجت‌الاسلام محسن قرائتی از جمله معلمان دلسوز قرآن کشورمان است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به بیان تفسیر قرآن کریم در رسانه ملی پرداخت. وی پس از پیروزی انقلاب ایران در سال 1357 به پیشنهاد شهید مطهری برای اجرای برنامه درس‌هایی از قرآن، به رسانه ملی رفت که این برنامه از سال 1358 تاکنون ادامه دارد.
قرائتی یکی از اساتیدی است که همواره به نیازهای مخاطبان اهمیت زیادی می‌دهد و در تدریس خود، ظرفیت و کشش افراد را لحاظ می‌کند و با استفاده از تمثیل و نکات پندآموز قرآنی توانسته تأثیر بسزایی بر روی مخاطبان خویش داشته باشد.
همه افراد با هر سن و موقعیتی که دارند پای سخنان شیرین و دلنشین این استاد قرآن می‌نشینند و نه تنها هیچ‌گاه احساس خستگی نمی‌کنند، بلکه از شنیدن چنین سخنانی لذت می‌برند و در واقع سخنان حجت‌الاسلام قرائتی همه افراد را خطاب قرار می‌دهد.
«خنده حلال» یکی از ابتکارات حجت‌الاسلام قرائتی است که حاوی مباحثی کوتاه، آموزنده، شیرین و جذاب است که به نحوی به سؤالات و شبهات گوناگون مخاطبان نیز پاسخ می‌دهد.
حجت‌الاسلام قرائتی در خصوص تفسیر عبارت «هُوَ أَنْشَأَکُم مِّنْ الْأَرْضِ وَاسْتَعْمَرَکُمْ فِیهَا» در آیه 61 سوره مبارکه هود، اظهار داشت: خدواند متعال در این آیه می‌فرماید: «أَنْشَأَکُم مِّنْ الْأَرْضِ» من شما را از زمین آفریدم و از شما خواستم زمین را استعمار کنید؛ «وَاسْتَعْمَرَکُمْ فِیهَا».
وی تصرریح کرد: واژه استعمار در قرآن کریم به معنای آباد کردن است اما امروزه آنقدر که به اسم استعمار، خراب کرده‌اند استعمار معنای نیک خود را از دست داده است.
آنچه در ادامه می‌آید تفسیر حجت‌الاسلام قرائتی از واژه«استعمار» و شباهت دادن آن به «پلو» است.





منبع:فارس
211008


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین