۰۳ آذر ۱۴۰۳ ۲۲ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۱۹ : ۱۹
مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت محمد رسولالله (ص) تهران بزرگ ادامه داد: در روایتی درباره حضرت زینب(س) آمده است زینب کبری از نظر علم، حکمت، فضلیت، کمال، عفت، پاکدامنی، خویشتنداری و شجاعت مثل مادرش حضرت زهرا(س) بود. اگر زینب این سر بزرگ الهی مکنونات درونی و جایگاهی فاش میشد، تردید نداشته باشید بعد از امام حسین(ع) زینب را میکشتند.
وی افزود: فضایل و مناقب زینب را میدانستند، اما نمیدانستند زینب میخواهد پیامرسان کربلا شود؛ بنابراین به همین دلیل است که عبیدالله بن زیاد میگوید اگر میدانستم که زینب اینقدر تاثیر واقعه کربلا را زود به جهانیان میرساند زینب را در دم میکشتم. ماموریت حضرت زینب فوق سری بود. اگر ساعتها در شان و منزلت حضرت زینب(س) صحبت کنیم باز هم کم گفتیم.
گواهی با اشاره به روایتی ادامه داد: از علائم ایمان، انگشتر عقیق بدست راست کردن، گفتن بسمالله الرحمن الرحیم با صدای بلند، سر به سجده گذاشتن، 51 رکعت نماز در شبانهروز و زیارت اربعین است. او گفت در روایات بر زیارت عاشورا و زیارت اربعین بسیار تاکید شده است؛ زیرا عاشورا را خدا تعلیم داده است. سند زیارت عاشورا به خدا بر میگردد. زیارت عاشورا را امام صادق(ع) از پیامبر(ص) و پیامبر از از جبرئیل و جبرئیل از خداوند باری تعالی نقل کرده است و این حدیثی قدسی است و عظمت حدیث قدسی از قرآن کمتر و از احادیث دیگر بالاتر است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ با اشاره به سالروز شهادت شهید دکتر مفتح گفت شهید مفتح یکی از نخبگان انقلابی قبل از انقلاب بود. بعد از انقلاب خیلیها انقلابی شدند اما قبل از انقلاب و در آن دوران سخت رژیم منحوس پهلوی، در تمام دانشگاهها، حوزههای علمیه، منابر و مساجد حضور افرادی همانند شهید مفتح بسیار اثرگذار بود. دشمن هم حسابی آمد و شرایط را درک کرد که چه کسانی اثر گذارند و موثرترین بزرگان ما را از ما گرفت. شهدایی مانند شهیدان بهشتی، مفتح، مطهری و ....
وی گفت: کار بسیار مهمی که شهید مفتح انجام داده بود طراحی وحدت بین حوزهها و دانشگاه با پشتیبانی شهید بهشتی و دیگران بود که تا حدودی هم به ثمر رسیده بود.
وی در پایان سخنرانی به ذکر مصیبت حضرت زینب(س) پرداخت.
منبع:ایسنا
211008