۰۳ آذر ۱۴۰۳ ۲۲ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۰۳ : ۱۵
سخنران این مراسم بابیان اینکه زائر قبرامام حسین(ع) فوق عرش الهی باخدا تکلم می کند، اظهار داشت: البته این مسئله هم قابل بحث است که چه کسانی به این مقام می رسند.
وی عنوان کرد: یکی از جایگاه خاص زائرین کربلا این است که انبیاء به دیدار زائرین کربلا می روند و در روایتی 40 هزار ملک را خدا مأمور همراهی برای زائرین کربلا می کند تا علاوه بر همراهی برای آنها طلب مغفرت کنند.
وی ادامه داد: حتی وقتی زائر از زیارت کربلا به منزلش برمی گردد،خدا 700 هزار ملک را مأمور همراهی می کند و باز این ملائک را خدا مأمور می کند برای او استغفار و حتی بعد فوت در مراسم تشیع او شرکت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین بندانی نیشابوری گفت: حتی بعد قبر هم تا قیامت برای زائر قبر امام حسین(ع) می نشینند به امر خدا،استغفار، توبه و ذکر می گویند.
سخنران این مراسم افزود: در روایت دیگر از معصوم(ع) آمده که زائر قبر حضرت بخشیده، در فردای قیامت هم از همه رنجها و از سکرات موت در امان است.
وی عنوان کرد: از دیگر برکات زائرین نترسیدن از وحشت قبر و از سؤال نکیر و منکر است. همه مسائل باعث شده امام معصوم(ع) در روایتی در مورد جایگاه زائرین قبرامام حسین(ع) فرمودند« من بر این افراد غبطه می خورم».
حجت الاسلام والمسلمین بندانی نیشابوری گفت: باز در روایتی آمده است« جایگاه زائر آن قدر زیاد است که پیامبر(ص)، حضرت فاطمه(س) و اهل بیت(ع) در بهشت به دیدارش می آیند.
سخنران این مراسم افزود: در روایتی آمده است« در پرونده زائر کربلا، 100 ها حج مقبول پیامبر(ص) ثبت و ضبط می شود». این موارد نشان می دهد، زیارت قبور اهل بیت(ع) از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است.
وی عنوان کرد: زیارت باعث می شود مردم به یاد اهل بیت(ع) باشند و مسیر حق وحقیقت را فراموش نکند و در گمراهی قرار نگیرند.
منبع:حوزه