25 مهر 1400 11 (ربیع الاول 1443 - 41 : 03
کد خبر : ۸۳۷۳۸
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷
در نشست رونمایی از آثار شهید حسن باقری مطرح شد:
مدیرعامل موسسه شهید حسن باقری در این مراسم با تأکید بر اینکه شهید حسن باقری مصداق جوانان مومن انقلابی است، گفت: این شهید در دوران حضورش در جنگ متوجه اهمیت حضورش شد.
عقیق: مراسم سی و چهارمین سالگرد شهادت سردار شهید حسن باقری و رونمایی از جدیدترین آثار شهید با حضور سردار یعقوب سلیمانی، سردار نیکخواه بهرامی، سردار فتح الله جعفری، سعید علامیان، مادر شهید حسن باقری و جمعی از همرزمان شهید عصر دیروز (شنبه 9 بهمن‌ماه 95) در باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا» برگزار شد.

مهدی امیریان مدیر عامل موسسه شهید حسن باقری گفت: اعتقاد ما بر این است که شهید حسن باقری مصداق و الگوی یک جوان انقلابی است از این حدیث که در صحنه و زمانی که حضور داشت جایگاه و اهمیت آن را درک کرد، فهمید در کجا ایستاده و تکلیفی که امامش بر دوشش گذاشته بود را شناخت و هر کاری که می‌توانست برای انجام آن تکلیف انجام داد.

وی ضمن بیان علت و اهمیت شناسایی محل نقطه شهادت شهید حسن باقری گفت: ما راهیان نور را یکی از بسترهای مهم مخاطبین‌مان خصوصا با حضور جوانان و پرسش‌هایشان دانسته و می‌دانیم و برای همین این تکلیف را بر دوش خود دیدیم که محل شهادت حسن باقری نه فقط برای خود حسن باقری بلکه برای تاریخ انقلاب و تاریخ دفاع مقدس مشخص کنیم و آن محلی باشد برای گفتن واقعیت‌های جنگ برای تاریخ و نسلهای آینده.

مدیر عامل موسسه شهید حسن باقری با بیان جزئیات نحوه شناسایی محل شهادت شهید باقری گفت: در طول 9 ماه سفرهای مختلفی به همراه همرزمان و دوستان دیگر انجام شد، تقریبا 4،5 سفر صورت گرفت تا نهایتا محل شهادت ایشان شناسایی شد.در گام بعدی قرار شد که این نقطه به عنوان یادمان شهید باقری احیاء شود و سردار عظیم‌فر و دوستان دیگر زحمات زیادی در این رابطه کشیدند.

امیریان با اشاره به مستند پخش شده در جلسه که در خصوص چگونگی شناسایی محل شهادت شهید باقری بود گفت: این مستند که ملاحظه کردید بخشهایی از چند سفری است که انجام شد و محل شهادت شناسایی شد. ما امیدواریم یادمان شهید باقری تبدیل به محل گفت‌وگو و گفتما‌ن‌سازی دفاع مقدس شود. شهید باقری برای ما مصداق عقلانیت در جنگ است، مصداق این است که اگر بخواهیم با مسئولیت وارد عرصه‌ای بشویم هیچ چیزی برای خودمان نخواهیم و هر چه می‌خواهیم برای خدا بخواهیم.

وی با اشاره به ایجاد بخش هنری موسسه شهید باقری و فعالیتهای آن گفت: دو سالی است که ما بخش هنری موسسه‌مان را ایجاد کرده‌ایم و یک برنامه تلویزیونی در راه است، یک انیمیشن سه‌بعدی در مورد داستان دکل ابوذر که کتاب آن هم نوشته شده در عرصه هنری و مستند در نظر داریم. یک بخش دیگری که در این دو سال به بخش هنری موسسه اضافه شده بخش فضای مجازی است نرم‌افزار شهید باقری که مرتبط با همین بخش است دارای بخشهای مختلفی از صوت، فیلم، نگاه فرماندهان و... است.

امیریان گفت: بخش بعدی ما در مدیریت فضای مجازی پایگاه نشر آثار شهید حسن باقری است که مختص اسناد و آثاری است که از شهید باقری برجای مانده و به صورت سه زبانه است بیش از 740 مصاحبه، یادداشت و روزنوشت شهید باقری که در طول  28 ماه از خودش به جای گذاشته، تقریبا 300 قطعه فیلم، 400 قطعه عکس و متن در سایت وجود دارد. تلاش ما در راه‌اندازی این سایت این است که به مخاطبان احترام بگذاریم و محققان بتوانند در کمترین زمان مطالب دقیق و خوبی در این مورد دست پیدا کنند. این سایت جامع‌ترین پایگاه مجازی در مورد شهید باقری است.

وی گفت: بخش دیگر، بخش شبکه‌های اجتماعی است که اعم از صفحه اینستاگرام و کانال تلگرام است بخش دیگر کار ما که در دست اقدام است بخش نرافزار واقعیت افزوده است. یک بخش از کار ما در حیطه آثار مکتوب است که سعی کردیم بخش نمایشگاهی به نام معجزه انقلاب که بخشهایی از ولادت تا شهادت شهید باقری را دربرمی‌گیرد تحت آثار و تابلوهایی طراحی نماییم که امروز از آن رونمایی می‌شود.

مدیرعامل موسسه شهید باقری در پایان سخنانش گفت: ما در 3 حوزه محصولات و کارهایمان را ارائه می‌کنیم. 1- حوزه تصویر و مستند، 2- حوزه فضای مجازی و 3- حوزه مکتوب. بنای ما این است که کتابهایی که کار می‌شود کتابهای مرجع و با استاندارد اصلی و برتر باشد. امیدواریم بتوانیم مطالب دقیق، مستند، و قابل ارائه به مخاطب به خصوص نسل جوان انتقال دهیم تا در راستای فهم حقایق و وقایع و... کمکی کرده باشیم.


منبع:تسنیم
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: