24 آبان 1400 10 ربیع الثانی 1443 - 16 : 03
کد خبر : ۲۸۳۹۷
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۲
یک استاد حوزه:
رئیس حوزه علمیه هیدج گفت: استفاده ابزاری از دین موجب بدبینی به دین به ویژه در بین افرادی که اطلاع کافی در این حوزه ندارند و بر اساس فطرت پاک خود مسایل دینی را دنبال می‏‌کنند، می‌شود.

عقیق: حجتالاسلام احمد صالحی در گفت‌وگویی اظهار کرد: هر قومی برای خود شعاری دارند که لازمه استمرار و ادامه آن شعور و آگاهی به آن شعار است که این امر در قالب عمل کردن صحیح و پایبندی به آن محقق می‌شود.

وی افزود: بر اساس تعالیم دینی، ایمان سه شعبه دارد که شامل اقرار به زبان، باور به آن و عمل کردن به این باور است که این امر خلاصه ایمان است و اگر یکی از این موارد نباشد ایمان ناقص خواهد بود و آفت ایمان است.

صالحی تصریح کرد: ایمان ناقص نه تنها در دنیا، بلکه در آخرت نیز نافع اهلش نخواهد بود و سودی به حال فرد نخواهد داشت. همچنین یکی دیگر از آفتها در این حوزه افرادی هستند که ادعای ایمان دارند، ولی به آن عمل نمیکنند و باعث می‌شود تا برخی که آگاهی کافی از دین ندارند، ولی بر اساس فطرت پاک خود به دنبال این هستند، گمراه شوند.

رئیس حوزه علمیه هیدج تاکید کرد: حضرت عیسی(ع) که از پیامبران اولوالعزم است می‌فرماید "علمایی که به دین خود عمل نمیکنند همانند سنگی هستند که در وسط رودخانه قرار گرفتهاند نه خودشان آب می‏‌خورند و نه اجازه میدهند دیگران از آب استفاده کنند".

وی افزود: آنهایی که در جامعه دینی شعار دینمداری میدهند، ولی به آن عمل نمیکنند آفت دین هستند و دیگران را به آن بدبین میکنند.

صالحی خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) فرمودند: دو دسته کمر مرا شکستند عالمی که به علم خود عمل نمیکند و جاهلی که از نادانی به انجام امور دینی می‌پردازد.

رئیس حوزه علمیه هیدج گفت: دسته اول افرادی هستند که خود را به خواب زدهاند و بیدار کردن کسی که خود را به خواب زده سخت است، اما کسی که در خواب است و اطلاع کافی از کار اشتباه خود ندارد با ارشاد و راهنمایی میتوان او را به راه صحیح هدایت کرد.

صالحی تاکید کرد: افراد برای کسب اطلاع از دین مسایل خود را از منابع موثق پیگیری کنند و با پیروی از افرادی که اطلاع کافی از امور دین ندارند و یا در این زمینه رفتار شبهه‌ناک دارند دوری کنند تا ناخواسته زمینه انحراف آنها از دین و راه مستقیم پیش نیاید.

 

منبع:ایسنا
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: