حجت الاسلام نصیری ادامه داد: در حقیقت مسجد محلی برای عبادت و بندگی خداوند متعال است و همان طور که در منابع اسلامی از جمله در این احادیث مطرح شده از مساجد به عنوان بیوت الله و جایگاه انبیاء و رسولان وحی یاد می شود.
وی با بیان این که مسجد محل رفت و آمد ملائکه و بندگان خاص خداوند نیز است، اظهار کرد: در دین اسلام، عبادت منحصر به مکان و جایگاه خاصی نیست و در همه جا می توان بندگی و عبودیت خداوند را به جای آورد؛ اما مسجد به عنوان مکانی مقدس و معنوی اختصاصاً به امر عبادت خالصانه بندگان خدا دارد که این عبادت و بندگی خداوند در روز قیامت به صورت نورهایی بر بندگان خاشع خداوند جلوه گر می شود.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: از سویی به جهت رفعت و قدر مکانی مسجد که به خداوند متعال تعلق دارد، بندگان خدا با ورود به آن مهمانان الهی و ضیوف الله هستند؛ از این رو هر کس در مسجد خدمتی ارائه دهد و قدمی در راه آبادی، رونق و تداوم جایگاه و منزلت واقعی آن بردارد در حقیقت خدمت به مهمانان الهی کرده است.
امام جماعت مسجد نظام الدوله خاطرنشان کرد: رسول خدا(ص) فرمودند که إنَّ اللّه عَز و جَل إذا أحب عَبدا جَعلهُ قیّمَ مسجِد؛ به این معنا که هر گاه خداوند بندهاى را دوست بدارد او را برآورنده نیازهاى مسجدى قرار مىدهد و این حدیث دال بر فضیلت مسجد نزد مسلمین و ارزشمندی خدمت رسانی مومنین و بندگان شایسته خدا به مسجد است.
منبع:شبستان