شاعر و نغمه سرای این قسمت از مجموعه نغمه ساز قدم های اول ورودش به این عرصه را به تشویق سید محمدجوادی در هیئت انصارالعباس(عج) قلعه مرغی تهران برداشت.
سالهای آغازین دهه هشتاد و روزگاری که هنوز فضای مجازی بین مخاطب هیئت ها فراگیر نشده بود ، سروده های مجتبی روشن روان با اجرای حاج محمود کریمی ، آثار دلنشین و ماندگاری را به گنجینه آیینی کشور افزود.
بیرق برافراشته نوحه سرایی از دیرباز ، نسل به نسل به امروز رسیده و جوانان مستعد و با انگیزه دهه هفتاد و هشتاد نیز در نقاط مختلف کشور پا به این عرصه گذاشته اند.
محمدجواد توحیدی متولد ۱۳۷۷ در شیراز از همین نسل است
مهدی نظری متولد ۱۳۶۴ و ساکن قزوین است. خودش نوحه سرایی را عنایت ویژه ای از سوی اهل بیت می داند، چرا که بدون کم ترین آشنایی با این عرصه و صرفا از روی علاقه و انگیزه درونی کارهایی ساخت که ابتدا از سوی حاج سید مجید بنی فاطمه مورد استقبال و تشویق قرار گرفت و باب آشنایی او با دیگر مداحان شد.
حبیب الله معلمی را می توان یکی از تاثیرگذارترین شاعران و حماسه سرایان این مرز و وبوم دانست . او شاعری و مدح اهل بیت را از جوانی و به تشویق «حاجی بابا اشتری لرکی» از دوستان پدرش آغاز کرد
سال ۹۴ اتفاق ویژه تری برای سمیعی افتاد. مدتی پیش از شروع محرم، یکی از رفقایش از دنیا رفت و او متاثر از این ماجرا نوحه ای ساخت که یکی از ابیاتش این بود: خدا نگه داره سینه زناتو...
حمید رمی، متولد ۱۳۷۲ در شهر دزفول است. در مدرسه عالی شهید مطهری درس خوانده، چند صباحی ساکن قم و سپس پایتخت شده و کارشناس ارشد ادبیات دانشگاه تهران است.
با مروری بر تنوع آثار مسعود اصلانی که امروز در آستانه چهل سالگی و انتشار اولین مجموعه سروده هایش قرار دارد، می توان نام او را در میان نغمه سازان شاخص دو دهه اخیر بر شمرد.
او از جمله نوحه سرایانی است که با غزل سرایی زبان ویژه خودش را در ادبیات آیینی پیدا کرده و همین ویژگی تنوع خاصی به آثارش داده است.
از ویژگی های آثار او، الهام گیریاش از نغمه ها و آواهای فولکلور مازنی و گلیکی است.
به طور مثال نوحه "من تو رو دارم هیچی نمیخوام" را با نوای گیلان و نوحه معروف "آه ای ستاره دنباله دار من" را با نوای تالشی ساخته است.